Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még csak 7 hetes vagyok de...

Még csak 7 hetes vagyok de egy pár kiló feljött rám. Hol farkaséhségem van, hol meg a hányinger ellen tömöm magam a pirítóssal. De nem hánytam. Ez nagy gáz?

Figyelt kérdés
Ti is híztatok valamennyit az elején?
2009. febr. 21. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Én fogytam a hányás miatt, de a sógornőm állandóan falt. :) Nem vagy egyedül
2009. febr. 21. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, én terhesség előtt tornáztam rendszeresen, mikor megtudtam hogy babám lesz, sőt előtte, mert próbálkoztunk abbahagytam a tornát. Így már a 7-8. hétre feljött 3-4 plussz kiló! Aztán egy kicsit megállt, most megint kezd beindulni.. most tartok kb. 9-10 kilónál!

Boldog Babavárást!

25 hetes km

2009. febr. 21. 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igyekszem sok gyümölcsöt és zöldséget enni, de a lassú emésztés miatt minden felszívódik, aztán lerakódik... A keksz és a pirítós a ludas, de hát ez van, a hányinger ellen nem tudok mást tenni.
2009. febr. 21. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
7 hetes vagyok és nekem is hányingerem van. Én sem eszem sokat, viszont szinte egész nap fekszem a rosszullétek miatt:( A pirítós az amit muszály ennem, ha már nagyon fáj a gyomrom a hányinger miatt, és ez van hogy este 10 kor is rámjön:( Ez van, ha elmúlik és többet mozgok, remélem nem hízok sokat:)
2009. febr. 21. 18:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, dettó, és én is fekszem, egyrészt a rosszullét miatt, másrészt mert volt már vetélésem és az első 3 hónapban sokat kell pihennem.
2009. febr. 21. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem gáz majd lemegy:)! Mondjuk én mostanra a héten szedtem fel kb 1 kilót! 15+0 vagyok! Eddig semmi!
2009. febr. 21. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
én mire megkaptam a kiskönyvem 4 kg-t híztam, végül 30 kg plusszal szültem, de a het hetes kontollon lánykori súlyomnál (55 kg) voltam. igaz, ezt a húzást a bőröm nem hálálta meg, de én sem tudtam mást csinálni, ráadásul én a vége felé 10 hetet feküdtem is. ja, és a szülés nem 4-6 kg mínusz, nekem a szülés előtthöz képest 12 kg-val mutatott kevesebbet a mérleg, amikor hazaértünk 4 nap után!
2009. febr. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!