Miért jön újra elő a hányás, hányinger?
Figyelt kérdés
Előszőr 9hetesen hánytam,utána 11hét végén,most a 14hét elején vagyok és már megint hánytam tegnap,most iszonyat hányingerem van!
Ez mitől jön elő időközönként??
2011. nov. 25. 10:59
1/4 anonim válasza:
A hormonváltozás miatt. Ne aggódj, el fog múlni. És a 15 hétre már nem valószínű, h lesznek ilyen problémáid.
2/4 anonim válasza:
Mindenkinel valtozo, h mikot van, lesz meg hanyinger. Nekem volt a 8. es 17. het kozott, aztan visszajott a 21. het korul, csak mar nem annyira erosen. Szoval boven lehet meg a 20. het utan is. En azt tapasztaltam, h sokszor keveset kell enni, akkor jobb, foleg 20. het utan, amikor mar egyre kevesebb hely van a gyomornak.
3/4 anonim válasza:
Nekem a terhesség elejétől volt hányingerem, többször volt hogy hánytam is. Amikor megmozdult 16 hetesen akkor nagyjából abbamaradt, de néha néha előjön leginkább a sav miatt. Próbálj ki valami savcsökkentő módszert, pirítós kenyér, ropi ....stb. hátha segít. De lehet ez végig így lesz nálad....
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Miután kiírtam a kérdést,rohantam is a wc-re! :(
Pedig ettem is előtte,remélem most már tényleg hamarosan megszűnik majd végleg..!
2011. nov. 25. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!