Márciusra kiírt kismamik, hogy vagytok?
Én a dec.31 vagyok! (Aki jövő csütörtökre volt kiírva)Merő jóindulatból írom: nekem sürgősségi császárom volt, és én nem szenvedtem annyira, mint néhányan a gátsebükkel! Szóval ha esetleg császároznak Titeket, az se lesz tragédia, gyorsan és szépen begyógyul a seb, és még minimális rizikója sincs annak, hogy a babátok feje eldeformálódik, és ez meg se gyötri őt! Nekem az 1 kilós babám is gyönyörű lett, mert nagyon hamar megszületett, nem szenvedett egy percig sem. Csak sajnos szegényke korán érkezett, de ez az én toxémiám miatt alakult így, más tészta.
Szóval ne féljetek a császártól sem. Egyáltalán nem gáz. Tényleg! És attól még az is szülés, csak besegítenek. Sok erőt, kitartást kívánok mindenkinek a szüléshez és a babázáshoz! :)
Sziasztok!
Megszületett. Március 19-én 17.16-kor. Császáros kisbébi lett. Most olvastam a bíztató szavakat a császárról. Köszönjük. Tényleg az a lényeg, hogy megszülessen. Én elkerültem minden vajúdást, szombaton reggel bementem CTG-re és bent tartottak. A gép óriási fájásokat mutatott, a méhszájam, mint a beton, a baba szívhangja pedig borzalmas. Délután egy újabb CTG-n egészen leesett a szívhang, így hívhattam apát, hogy megyünk szülni. A műtét gyorsan zajlott, nem éreztem semmit, az epidurált is szépen beadták. Kisfiú lett, egy csoda.
Kedden már hazaengedtek, elég gyorsan, de a kórházi személyzetet és légkört jobb minél hamarabb magad mögött tudni. Jól vagyunk, a tejem még nem sok, de nem adom fel, a fiam szépen tudja a technikát. A hasam aggaszt egy picit, olyan mintha 5 hónapos terhes lennék és nem értem mi nyomja ki a pocakom. Remélem visszaáll majd.
Drukkolok neked is és várom a fejleményeket.
Császáros dec31 vagyok. Ne félj, lesz tejed, pláne ha szívja a kicsi fiad. :) És a pocakod is kb még egy hét, és nagyon szépen lemegy. Fejd csak a tejcit, amennyire tudod, mert az váltja ki az oxitocin hatást, gy a méhösszehúzódásokat! Mint a szuri, amit kaptál, amitől görcsöltél! Amint összehúzódik a méhed, lemegy a pocakod! Gyönyörködj a babucikádban!!! Nem is emlékszem, írtad-e, mekkora lett? Majd írj már, mi lett Veletek! Mi aznap, 24-én, amikorra ki voltunk írva, 2630 grammosak és 45 centisek voltunk.
Ja, és nagyon-nagyon-nagyon ügyes voltál, gratulálok a kisfiadhoz, biztos gyönyörűségesen szép! :)
Szia! 3700 gramm és 52 cm lett a kisherceg. Köszönöm a biztatást, fantasztikus érzés anyának lenni és szoptatni is, csak jó lenne látni már a jóllakott, elégedett kis arcát cici után, ami még sajna nincs. A szopi tényleg nagyon jótékony, sokat ment már le a hasam, 2 hónapot le is tagadhatok, így már csak 3 hósnak nézek ki. :) De sebaj, itt van az én kis gyönyörűségem, és majd sokat fogok hasizmozni, ha már lehet. :)
Annyira fantasztikus, hogy ilyen szépen cseperedik a picikéd. Anyukám itt van nálunk, nekem a bátyuskám volt nagyon apró, korán kibújó kisbébi, sokat emlegeti most őt. De most már egy 30 éves, stramm, jóképű, elképesztően okos férfi.
További gyarapodást kívánok nektek, írok majd még hogyan állunk tejcsiügyben.
Nóri
Megint én! :) A hathetes kontrollon azt mondta a dokim, hogy egy valamit nem szabad csinálnom, az a hasoóizmozás! :) Úgyhogy pár hónapig azt még ne erőltesd, anélkül is 1-2 hónap és bombatestű párduc leszel újra ;)!
A szoptatás is fogyaszt majd! puszi, és várom, hogy írj!!! Ildi
Sziasztok! Mi is megvagyunk :) a kiírt dátum utáni hajnalon született a kisfiam: 3800 gramm, 57 cm. Most kevesebb időm van felnézni ide... :) most épp alszik.
gratulálok nektek!
dec31. De jó, mindannyiunknak fia van? :)
GRATULA Nektek is!!!
Mi ma 3020 grammosak vagyunk, 46-47 centisek!
Gratulálok, jó babázást. Remélem a hasfájás elkerül titeket, mi küzdünk vele.
Nóri
dec31 Mi is küzdünk vele :(
Tarts ki, 4 hónapos korára elmúlik,azt mondják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!