Márciusra kiírt kismamik, hogy vagytok?
Sziasztok, a Hollandiaban szulo vagyok. Tegnap 14.08-kor megszuletett a mi kis Marcink 2800 grammal. :) sajnos nem volt zokkenomentes (40 perces kitolasi szakasz), igy a vegen vakumoztak, mert leesett a szivhangja. Furcsan vette a levegot, ezert inkubatorban volt, de minden teszt eredmenye kivalo, igy holnap hazajohet velunk. :)
Sok sikert es ugyesek legyetek!
Gratulálok a kint született babának és anyukájának. :)
Nálunk még mindig semmi, ma voltam CTG-n, olyan jókat ficánkol, pedig bőven 3 kg felett van már.
Köszönöm a válaszokat, jó babázást és babavárást mindenkinek.
én is pont ma voltam ctg-n, szintén nagy baba és szintén sokat mocorog. :)
neked milyen lett a leleted a méhtevékenységre? nekem múlt héten még a 0 körül mozgott a görbe, most pedig többször elérte a 100at is. bizom benne, hogy hamarosan itt az idő.
A márc. 26-ra kiírt válaszoló vagyok. Én is ma voltam CTG-n, de őszintén szólva én nem tudom mit kell rajta nézni :( De mindegy is, mert nem fáj semmim, nem keményedek... a dokim azt mondta jobb lenne, mert ezzel nem megyünk sokra, a méhszájam még mindig teljesen zárt és teljesen fent van. A baba méretét most nem mondta, de szerintem 3 kg fölött van, sokat ficánkol, tegnap apát is jól megrugdosta.
Nektek nyitott a méhszájatok már valamennyire?
Az apát is jól megrugdosta mondaton nagyon jót mosolyogtam. Elképzeltem a kis virgoncot. :)
Az én méhszájam teljesen zárt, hétfőn voltam orvosnál. Előtte 1 héttel is pont ugyanolyan volt. Az orvosom nyugtat, hogy ezzel sincs baj, de már olyan jó lenne látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!