Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusra kiírt kismamik,...

Márciusra kiírt kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Van akinek még rajtam kívül semmi jele annak, hogy ki akarna jönni a babója? Ti melyik időpontot nézitek? A menstruáció szerintit vagy az ultrahangon lévő méretek alapján kalkuláltat?
2011. márc. 13. 13:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok, a Hollandiaban szulo vagyok. Tegnap 14.08-kor megszuletett a mi kis Marcink 2800 grammal. :) sajnos nem volt zokkenomentes (40 perces kitolasi szakasz), igy a vegen vakumoztak, mert leesett a szivhangja. Furcsan vette a levegot, ezert inkubatorban volt, de minden teszt eredmenye kivalo, igy holnap hazajohet velunk. :)

Sok sikert es ugyesek legyetek!

2011. márc. 16. 06:38
 12/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! :) (dec.31)
2011. márc. 16. 06:54
 13/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok A hollandiában szülő kismaminak
2011. márc. 16. 07:31
 14/30 anonim ***** válasza:
nekünk még egy hét van. semmi jele a szülésnek, de már nagyon várom.
2011. márc. 16. 08:48
 15/30 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kint született babának és anyukájának. :)

Nálunk még mindig semmi, ma voltam CTG-n, olyan jókat ficánkol, pedig bőven 3 kg felett van már.

Köszönöm a válaszokat, jó babázást és babavárást mindenkinek.

2011. márc. 16. 11:57
 16/30 anonim ***** válasza:

én is pont ma voltam ctg-n, szintén nagy baba és szintén sokat mocorog. :)

neked milyen lett a leleted a méhtevékenységre? nekem múlt héten még a 0 körül mozgott a görbe, most pedig többször elérte a 100at is. bizom benne, hogy hamarosan itt az idő.

2011. márc. 16. 12:04
 17/30 A kérdező kommentje:
Icipicit mozdult ki az alsó vonalam, pedig én érzem, hogy sokat keményedik és dolgozik a méhem. Örülök annak, hogy minden rendben, és nem akarnám siettetni a dolgot, de sosem azt képzeltem, hogy kórházban, mesterségesen beindított alany leszek. Akartam érezni a folyamatot, mérni az időt a fájások között, kelteni apát, hogy idő van, berobogni a kórházba... Bár még van 1 hetem, addig kaptam időt.
2011. márc. 16. 14:53
 18/30 anonim ***** válasza:

A márc. 26-ra kiírt válaszoló vagyok. Én is ma voltam CTG-n, de őszintén szólva én nem tudom mit kell rajta nézni :( De mindegy is, mert nem fáj semmim, nem keményedek... a dokim azt mondta jobb lenne, mert ezzel nem megyünk sokra, a méhszájam még mindig teljesen zárt és teljesen fent van. A baba méretét most nem mondta, de szerintem 3 kg fölött van, sokat ficánkol, tegnap apát is jól megrugdosta.

Nektek nyitott a méhszájatok már valamennyire?

2011. márc. 16. 16:18
 19/30 A kérdező kommentje:

Az apát is jól megrugdosta mondaton nagyon jót mosolyogtam. Elképzeltem a kis virgoncot. :)

Az én méhszájam teljesen zárt, hétfőn voltam orvosnál. Előtte 1 héttel is pont ugyanolyan volt. Az orvosom nyugtat, hogy ezzel sincs baj, de már olyan jó lenne látni.

2011. márc. 16. 16:40
 20/30 anonim ***** válasza:
Márc 26-os vagyok. Ha lesz nálatok valami hír, bármi légyszi írd majd meg! Meg az egészet, hogy hogy volt, mint volt, nagyon kiváncsi vagyok. Én is megírom majd. Ugyanebben a cipőben vagyok a tök zárt méhszájammal, csak én még egy héttel korábban járok, de ez nem nyugtat meg... De én azt mondom, simán fogjuk szülni a nagy babókat, csak sok erőnk legyen hozzá!
2011. márc. 16. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!