Zalán vagy Botond tetszik jobban?
Figyelt kérdés
A Ti környezetetekben melyik a gyakoribb mostanában? Melyiket lehet jobban becézni?2011. márc. 12. 22:54
12/18 anonim válasza:
A Botond talán jobban divatnév, nekem ezért is inkább a Zalán.
13/18 anonim válasza:
Zalán sokkal jobban tetszik, és a mi baráti társaságunkban nincs is ilyen nevű gyerkőc.
14/18 anonim válasza:
A Botond tetszik jobban. A baráti körben mindkettő név szerepel. Szerintem a Botondot jobban lehet becézni!
15/18 anonim válasza:
Én Zalánra szavazok, szerintem ritkább is ( és ahogy írod statisztikát , valóban ritkább) a Botond nagyon felkapott lett, én ismerek párat egyik se egy szép gyerek, így én sose adnám:)
A becézése sem tetszik főleg van aki Botocskának becézi az milyen máár?? na szóval Zalán egyértelműen.
16/18 anonim válasza:
Zalán nevű gyermek nincs az ismeretségben, Botond is csak egy, Ő az én kisfiam. :)
Zalán annyira nem jön be, a Botond régóta kedvenc volt nálunk.
Becézni sokféleképpen szoktam: Bobó, Bobi, Bobek, Bocó, de a "hivatalos" becézése, a Boti még 3 év alatt nem hagyta el a számat.
17/18 anonim válasza:
Botond:), ha kisfiam lesz ezt a nevet szánom neki
18/18 anonim válasza:
A nagyobbik Botond, a kicsi pedig Zalán nálunk.
A Botondot a kicsi (2 éves) Bo-nak hívja. A kicsit pedig a nagy (4 éves)Zazinak vagy Zazikának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!