Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zalán vagy Botond tetszik jobban?

Zalán vagy Botond tetszik jobban?

Figyelt kérdés
A Ti környezetetekben melyik a gyakoribb mostanában? Melyiket lehet jobban becézni?
2011. márc. 12. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Botond tetszik jobban.Bár ez is a gyakoribb,de akkor is... :)
2011. márc. 12. 22:57
 2/18 anonim ***** válasza:

Botond, nekem ez a favorit. Ha a jövőben kisfiam születik majd, ezt a nevet adjuk neki, páromnak és nekem is nagy kedvenc a név.

De a Zalán is szép.

Becézve nekem mindegyik furcsa lenne, így inkább nem becézném. A környezetemben nem gyakori nevek, de országosan szerintem már 3-4 éve benne van a top 10-20 név között.

2011. márc. 12. 22:57
 3/18 anonim ***** válasza:
Felénk mindkettő elég gyakori mostanában. Nekem a Botond a befutó,így hívják a kisfiamat is :)
2011. márc. 12. 22:58
 4/18 anonim ***** válasza:
Zalán szörnyü,Botond elmegy de az sem toplistás nálam
2011. márc. 12. 23:01
 5/18 A kérdező kommentje:

Nekünk is tetszik mindkettő. A mi környezetünkben egyik sincs, nem túl gyakori.

Épp néztem a 2009-es statisztikát, ott a Botond a 20. helyen van, Zalán pedig a 38-on.

Bár a név gyakorisága nem döntő érv nálunk, ha tetszik ígyis- úgyis tetszik, ha nem, nem.

2011. márc. 12. 23:02
 6/18 A kérdező kommentje:
23:01: megkérdezhetem Nálad/Nálatok mik a befutó nevek?:))
2011. márc. 12. 23:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Zalán jobban tetszik, mert nem lehet becézni. A Botond-ot Boti-nak becézik.
2011. márc. 12. 23:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekünk Zalánunk van, így én erre szavazok!

És hát lehet becézni. :)

Zazi, Zazó, Zaza, Zaszkó, Zazzentó, Zazili, Zazzancs, stb.... :D

2011. márc. 12. 23:21
 9/18 anonim ***** válasza:

Szia! A mi környezetünkben nagyon sok Zalán van. A családban is van egy. Zazinak becézzük.

Botondot egyet sem ismerek, bár azt mondják az is gyakori.

Ha két név közül kell választanom, akkor Botond.

2011. márc. 13. 01:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha fiunk lesz, akkor Zalánnak fogjuk hívni, szóval erre szavaznék. Egyébként az elején nekem nagyon nem tetszett ez a név, de mivel a lánynevet én választottam, így szabad kezet adtam a páromnak a fiúnál. Aztán ahogy múlt az idő egyre jobban megtetszett. Az biztos, hogy megosztja az embereket.
2011. márc. 13. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!