Mennyit illik ilyenkor adni az orvosnak?
Én is hasonló helyzetben vagyok. SZTK-ba járok, de nem a saját kerületibe, mert én az ÁEK-ben szeretnék szülni, amúgy én is ikerterhes vagyok :)
A barátnőm ajánlotta ezt a bácsit, akinek nincs magánrendelése, csak a IV kerületi rendelőben rendel, és menjel el hozzá. De mivel én megkértem őt a szülés ill. a terhesgondozásra, ezért úgy éreztem,hogy tartozom neki v.mivel. Az első vizsgálatnál megkérdeztem,hogy mennyiért vezeti le a szülést, azt mondta hogy majd megbeszéljük. Aztán amikor már majdnem elmentem, akkor megkérdeztem,hogy most tartozom-e valamivel, mire ő ezt mondta: hát ahogy gondolom. Na ez volt az igazán ciki, mert adnék, de mennyit, illetve ott van az asszisztens is aki már röhögött ezen. Végül adtam 4 ezret, persze ezt is olyan bénán adtam, hogy 10 ezres volt nálam, és simán megkérdeztem,hogy tud-e visszaadni..mint a piacon. Azért nem borítékba adtam, mert gőzöm sem volt,hogy mennyit kér...
Kicsit mérges voltam a szitura, mert akkor mondjon valamit, vagy ne kérjen semmit, vagy ha igen akkor mondjon árat, vagy mondja azt,hogy majd a végén... vagy valami.
Szóval én ilyen hülye helyzetben voltam. a köv vizsgálatnál már borítékba adom.
hosszúra sikertült...bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!