Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+3 terhes vagyok:-) Ma...

5+3 terhes vagyok:-) Ma megyek uh-ra. Mit kell ilyenkor már láttni az orvosnak? Csak a petezsákot és benne az embriót?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 5 hetesen és 3 naposan voltam az első uh-n. Már látszott a petezsák és benne az élő embrió. Már volt szívhangja is aminek én nagyon örültem. :)
2009. nov. 2. 10:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia

Volt már szívhang ilyen korán??? Az nem csak álltalában 6 hetesen van?

2009. nov. 2. 10:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt. Ezen én is meglepődtem.
2009. nov. 2. 10:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Korán "ért" akkor a pici babád:-) Gratulálok. Most hány hetes vagy???
2009. nov. 2. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem még csak 5 hetesen 2mm-es petezsákot láttak.(kicsit később volt peteérésem!)7 hetesen volt szívhang. 12 hetes kismama
2009. nov. 2. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia az első vagyok. Most 7 hetes vagyok pont. A múlt hét előtti héten voltam először nőgyógyásznál.

Amúgy gratulálok!

2009. nov. 2. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen és két naposan voltam, de még csak petezsákot látott, látni benne egyébként, valami kis pöttty szeűséget, ami majd a baba lesz, mondta a dokim!Visszarendelt majd egy hét múlva megyek.Ma vagyok 7+2 hetes.Egyébként Gratula!
2009. nov. 2. 14:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma voltam dokinál. Csak 4 hetes vagyok és van egy 7 mm es petezsákocskám:-)) Nem ártem hogy jött ki a 4 hét, ha szeptember 23 volt meg a mensim utoljára
2009. nov. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!