Most vagyok 6. hétben. Tegnap voltam ultrahangon, és az orvosom egy 8 szor 4 mm-es, nem kerek, hanem ovális petezsákot látott, benne embriót viszont nem. Ez normális, hogy ilyenkor még nem látszik semmi a babából?
normális, 6-ik hétben csak egy mazsola szerü kis pont van ami a pete zsák. még 1-3 hét míg szív hang lesz.
de elég trampli orvos lehet ha így adta elö.
én is 6 hetesen voltam. nekem hüvelyi ultrahaggal nézte meg és ahogy megtalálta mondta is hogy megvan, még csak petezsák x mm és természetesen még nincs szívhang. gratulálok ön terhes.
Köszönöm,akkor ez normális.
Mindenkinél máshogy van,ezek szerint.
Akkor már jövő szerdán látni fogja a babát?
az elnyújtott petezsák nem jelent rosszat?
vagy ilyen korán még ilyennek kell lennie?
Ilyenkor még nem látható a zsákban senki, de a 5. héten már kéne egy fehér foltnak lennie, ha még nincs szívhang nem baj, de a 8. héten már az is legyen...
Nekem rögbilabda alakú petezsákom volt, nem mondta a doki, hogy baj lenne, nem is lett. :)
26 hetes km
biztos rendben lesz minden.
valószínű túlizgulom...
első baba,több lombik után spontán tudod:-)
szia
ha a 6. hétben vagy akkor is kellene a petezsákban lennie egy szikholyagnak legalább amit egy viszonylag gagyi uh-val is látnak. én a 6. héten voltam uh-n és szép szivhangja volt már a picinek.
az 5.héten is látott már a doki a petezsákban egy kis kezdeményt - ő telepnek nevezte- .
remélem minden rendben van veletek :) szoritok nektek.
5 hetes voltam akkor bocs.
akkor ez még normális,utána néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!