Ha 5 hetesen még nem látott semmit hüvelyi UH-n a doki, akkor már ne is reménykedjek? Ilyenkor ha méhenkívüli, akkor azt már észre kéne venni az orvosnak?
ne idegeskedj, mert azzal nem oldasz meg semmit. gondolom visszarendelt a doki, várj türelmesen. ha méhenkívüli lenne, szerintem iszonyat görcseid és fájásaid lennének, véreznél is akár.
szóval ezt felejtsd el.
lehet, hogy későbbi fogantatásról van szó és nem is 5 hetes vagy.
nyugodj meg és várj. a teszt pozitív :D
ja, és napról napra nagyon sokat fejlődnek ezek a csöppségek.
Én először 5 hét 6 naposan voltam dokinál, akkor még csak petezsák volt. 2 hét múlva, mikor mentem, már volt szívhang is.
Túl korán mentél dokihoz, azért nem látott semmit. Lehet később fogant, vagy egyszerűen csak lassabban fejlődik most az elején, aztán ő később fog belehúzni.
Az elején az én babám mindig le volt maradva pár nappal, de a 12.heti uh-n pl már nagyobb volt 1 héttel az átlagnál.
Ne izgulj, de szerintem legyél türelemmel a 7-8.hétig.
Nekem 5+5 naposan még nem látott semmit. Egy héttel később már volt petezsák. Lehet rosszabb volt a gép és azért nem látta, vagy pár nappal később fogant. Most én is várom a következő uh-ot, hogy már hallhassam a picim szívhangját is.
Biztos rendben lesz minden! Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!