Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? Kevin, Denis...

Szerintetek? Kevin, Denis vagy Patrik?

Figyelt kérdés
Esetleg ha tudtok meg valami szep neveket... csak ne magyarokat,azt nem szeretnek!!!
2011. márc. 10. 00:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ja és ne bosszankodj ezen, sok ilyen kötözködő van ezen az oldalon.Azt a nevet add, amelyik tetszik, ne mással törődj!
2011. márc. 10. 13:46
 22/28 anonim ***** válasza:
53%
Ne törődj, a lehurrogókkal, én már nem is válaszolok a hogy hívják a gyerekeid kérdésekre, mert állandóan lepontoznak, pedig nem is olyan extra nevek. A fiam Ármin, az öcsi Dorián lesz. Nekem a Denis is tetszik, személy szerint rosszul vagyok az ősi magyar nevektől, ami most olyan divatos. Egyébként tetszik még a Martin, Adrián, Dávid.
2011. márc. 10. 14:29
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, talán a Patrik a legjobb.

Amúgy az ősmagyar nevek közül nekem sem tetszik mindegyik.

A kisfiam hagyományosabb nevet kapott, ő Gábor lett.Az egyik ismerősöm, pedig az apósáról nevezte el a fiát:János.

Szóval még rengeteg más név is van, bőven lehet csemegézni:)

2011. márc. 10. 14:48
 24/28 anonim ***** válasza:
68%
legyen Ricardo, Ronaldo, Juan Miguel, Esteban ... a Patrik olyan snassz, Denis a komisz, Kevin Costner :-)
2011. márc. 10. 16:01
 25/28 A kérdező kommentje:
16:01...te meg a hulye....
2011. márc. 10. 23:30
 26/28 anonim ***** válasza:
31%

Erik anyukaja vagyok.

Mi kulfoldon elunk (nem veglegesen) Kanadaba amugy es a fiunk kanadai allampolgar lett. Jobbnak lattuk ha nemzetkozi nevet kap.

Megmondom oszinten, hogy en se vagyok oda a most felkapott osmagyar nevekert. De ezert meg nem is szolok. Viszont mar lassan nem merem leirni a fiam nevet mert leugatnak,hogy miert nem magyar neve van a gyereknek.

Pl. a fiamat lanynak lattak az uh-on es a Bonita Viktoria nevet akartuk adni neki. Aztan ugye a szulo agyon derult,ki hogy fiu stb,..

DE!!! Ne tudd meg,hogy en mit kaptam a Bonita nevert ezen az oldalon. Meg kulon kerdest is irtak ki rola,hogy fikazzak es engem mindennek elmondjanak.

Es mindezt csak azert mert nem magyar a nev.

Bezzeg itt mar ossze hordtak annyi idiot@ hangzasu osmagyar keresztnevet mint Magor es tarsai.

Akkor mar inkabb egy szep kulfoldi keresztnev mint egy eroltettem magyar.

Amugy a felsoroltak kozul nekem a Patrik tetszik, ferjemnek a Denis :)

2011. márc. 12. 06:58
 27/28 anonim ***** válasza:
64%

14:29-es vagyok megint

utolsónak: a Bonita az egyik legkedvencebb kedvenc lánynevem...:)

de mint írtam én már le sem írok ilyet többé, mert a fiam nevéért is megszólnak, a tesó lehetséges neveiért is, szóval felesleges is válaszolni. Izlések és pofonok, én speciel Hunornak meg Kendének nem hívnám a gyermekem, egyszerűen viszolygok tőlük, de sosem bántottam azt akinek ez tetszik.

2011. márc. 12. 14:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Már nem mai a kérdés, de nekem a Denis tetszik, páromnak Kevin. Patrik egyikünknek sem.

Végül melyik nevet választottátok?

2012. aug. 14. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!