Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Patrik szép név? Mi a...

A Patrik szép név? Mi a véleményetek? Hogy lehet becézni?

Figyelt kérdés
Nekem ez a név tetszik, és ezt szeretnénk adni a kisfiunknak.A párom még gondolkodik, de így nevezzük.
2009. máj. 7. 17:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. És Riknek, Rikinek becézném. Aranyos.
2009. máj. 7. 17:23
 2/19 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. De én nem szeretem, ha becézik. Az én kislányom Veronika és nem becézzük sehogy (a nevét), mert az tetszik, hogy Veronika és nem az hogy Vera vagy Roni(ezeket kérdezték, hogy így fogjuk e becézni). Én először próbáltam olyan nevet keresni, amit nem is igazán lehet becézni.

3,5 hós anyuka

2009. máj. 7. 17:23
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Le lehet pontozni, de mivel őszintén szeretnék válaszolni, nekem nem tetszik. Már nagyon sok van belőle.

2009. máj. 7. 17:30
 4/19 anonim ***** válasza:
48%

Nekem sem tetszik.:( És azt

sem értem, hogy miért baj az, ha becéznek egy gyereket....

2009. máj. 7. 17:33
 5/19 anonim ***** válasza:

Szerintem szép. És sokan mások is így gondolják, mert elég elterjedt lett az utóbbi években.

Barátnőm kisfiát így hívják, Patinak becézik néha, de leginkább a teljes nevén szólítják.

2009. máj. 7. 17:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le, anyumnak sem tetszik annyira.Még mi is adunk más névnek is esélyt, csak ezt már megszoktuk.
2009. máj. 7. 17:34
 7/19 anonim ***** válasza:

Én Szegeden lakom -ami azért annyira nem kicsi város-, de mégsincs egyetlen Patrik nevű ismerősöm se. Persze ettől még nem jelenti azt, hogy esetleg nem gyakori...

Egyébként nekem tetszik.

2009. máj. 7. 17:35
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
A férjem is ezt a nevet akarta,de nekem a spongyabob mese jut eszembe róla.Így hívják spongya haverját.
2009. máj. 7. 17:40
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen, én a környezetemben nem tudok egyet sem.Sőt nagyon a faluban sem.De nem is az számít.Ha pont az a név tetszene ami a szomszéd kisfiúnak van, akkor azt adnám.Köszönöm a válaszokat.
2009. máj. 7. 17:41
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem szép név. Mi így hívtuk volna a babót, de kiderült hogy kiscsaj:-)

Boldog babavárást!

2009. máj. 7. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!