A Patrik szép név? Mi a véleményetek? Hogy lehet becézni?
Szerintem szép név. De mindenkinek más tetszik. Minden évben vannak "divatnevek". Pl. mikor sógornőm az első fiát várta, akkor ő Bencének szerette volna elnevezni, de akkor minden második gyerek Bence volt, így lemondott róla, és Balázs lett. Mikor először elvitte a gyerekorvoshoz, volt rajtuk kívül 4 fiú kisbaba, és 3mat Balázsnak hívtak.
Szóval, azt a nevet add a kisfiadnak, ami neked tetszik.
Nekem is tetszik, bár kedvenc rajzfilmem a Sponge-Bob, és ott ugye elég idétlen a Patrik:) Nekem soxor a név hallatán mosolyra görbül a szám, mert eszembe jut az a kis idióta tengericsillag. Gondolom ismered a mesét:)!
Egyébként tényleg szép név, de én is szétnéznék még a helyedben. Elég jó kisfiúnak, de többet lesz felnőtt mint gyerek, így én a fiamnak komolyabb nevet adok.
Egyártalán nem rosszindulatból írtam amit írtam, csak nekem minden névről beugrik valaki...vagy valami. Gondolom sokan vagyunk így ezzel.
És ez elsősorban a ti döntésetek. És ha nektek tetzsik, akkor rajta!!!!
23 heteske
ne hallgass senkire! gondolj a babádra és kérdezd meg magad:ö egy Patrik? és meg fog jönni a válasz hidd el :)
mi is összeírtunk 15fiú meg 15 láénynevet,aztán amikor már tudtuk h lány,újraolvastuk a neveket és egyszercsak éreztük: ő Enikő! pedig addig a listán se volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!