Mi a véleményetek a Patrik névről?
Nekem nagyon nagyon bejön! :)
Egyetlen egy Patrikot sem ismerek, úgyhogy annyira biztos nem tucatnév. Rengeteg babás-gyerekes ismerősöm van, sőt, az anyum ovonő, és neki sincs Patrikja (ismerem a csoportját) :)
Szerintem jó, csak olyan vezetéknévhez megy, ami lágyabb hangzású, mert a Patrik nagyon karakán, erős név.Pl.:Menne a Lengyel Patrik, vagy Szemes Patrik..., de nagyon rosszul hangzik pl:Karcsos Patrik, vagy Kondor Patrik, Pártai Patrik
Nekem ez a véleményem.A vezetéknevet is figyelembe kell venni.
Elég sok Patrik van a környezetemben, bár ez lenne a kisebbik gond vele.
Nekem azért nem tetszik, mert:
1. nem igazán lehet becézni,
2. egyből a Spongyabob barátja ugrik be róla, aki egy nulla IQ-jú tengeri csillag :)
Bocsi, de a véleményünket kérdezted, azért remélem egyetlen Patrikot és szülőjét sem bántottam meg! :)
Miért kell feltétlenül becézni egy nevet? Az én fiam Martin, azt sem lehet becézni, de ezzel semmi baj nincs :)
Gyönyörű név a Patrik.
Hencsi, ne aggódj nem volt bántó a válaszod.Igen van ez a mesefigura valóban, de az inkább aranyos számomra, bár jó ha láttam eddig öt percet ebből a meséből összesen.
Igen, nem egy becézős név az biztos, de kimondva szerintem szép hangzású.A vezetéknévhez nálunk véleményem szerint passzol.
Köszönöm a véleményeket.
Szerintem nagyon szép név!Kisfiamat így hívják,igaz ezt nem lehet becézni,de a Bogyóka,Prütyök és társai elég becézések!
Van egy jó sztorim,barátnőm 3 éves kislánya nem tudta megjegyezni és Paprikának hívta,majd később Patrika lett :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!