Szerintetek? Kevin, Denis vagy Patrik?
Kevin és a Patrik, amelyek tetszenek a felsoroltak közül.
2011. márc. 10. 08:38
2011. márc. 10. 09:12
A Kevin nem (csak) romanév! Mi sem vagyunk romák, mégis Kevin az egyik fiunk (a jelentése is jó), és több ismerősünknek is. Mindegyik Kevin gyönyörű és kedves, akit ismerek! (Kevinen kívül van még Martin és Noel nevű fiunk is.)
2011. márc. 10. 09:15
Szia! Ha nekem fiam lett volna Levente lett volna. De mivel kislányom lett Fruzsina nevet választottuk neki! De ha a 3 közül kéne választani a Patrik a legszimpatikusabb!
2011. márc. 10. 09:21
15/28 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el,hogy milyen idiota emberek vannak...PERSZE TISZTELET A KIVETELNEK,AKIK NORMALISAN VALASZOLTAK... Oda irtam hogy ne magyar neveket!!! Valoszinuleg azert ne mert nem tetszenek!!!! Ja es amugy egyaltalan nem roma nevek,es meg ha az is lenne...toled szerintem azok is kulonbek,nem ilyen butak mint te.... A tobbieknek koszi a valaszokat....
Egyik sem jó.Ne legyen magyar neve a gyereknek o.k. mert anyucinak nem tetszik aztán meg csodálkozik hogy csúfolják a gyereket az oviban suliban a neve miatt!Nem Magyarországon élsz,hogy nem szeretnél magyar nevet?Azért gondolkozz el, elég hülyén hangzik majd ha hétköznapi vezeték neved van mint pl Kovács,Kis,Horváth stb és mellé pakolsz bármilyen angol vagy idegen nevet.
Tényleg nem bántani akarlak szíved jogod eldönteni hogy szólítod a gyerekedet de az egyik ismerősöm a napokban változtatta meg a gyereke keresztnevét mert már nem bírta a gyerek az állandó piszkálást,csúfolást.
2011. márc. 10. 10:32
Nem tudom,miért támadnak ennyien, sztem ettől ezerszer különlegesebb nevek vannak.
A 3 közül mondjuk a Denis a legkülönlegesebb, de nincs baj velük.
Szerintem mondjuk a Patrik a legszebb fiúnév a világon.
Én azt szerettem volna mindkét babámnál,ha fiú lett volna, de 2 kislányom lett.
Kicsit szomorú vagyok,hogy nem lesz Patrikom, de nem tervezünk 3.babát, és persze imádom a lányaimat:)
2011. márc. 10. 11:44
nekem a Patrik tetszik ezek közül
2011. márc. 10. 11:55
19/28 A kérdező kommentje:
10:32 : kepzeld anyucinak nem is tetszik... es nem Kovacs meg hasonlo,szoval nem magyaros a vezeteknevem,es amugy meg nem a kritikak erdekelnek... nagyon primitiv emberek vagytok,PERSZE MEGINT MONDOM TISZTELET A KIVETELNEK!!!!!
Nekem Patriknak hívják a fiam, de ettől függetlenül nem tetszik a másik két név.De ha a mai divatnak akarsz hódolni, mindenképp magyar nevet válassz, mert amúgy nem lesz trendi a fiad (persze tudom hogy direkt nem akarsz magyart).De annyira bosszant hogy sok szülő lenézi azt aki nem ősi magyar nevet választ a gyerekének(mert mostanában mindenki Kende, Hunor stb....)Én teljesen magyarnak érzem magam ettől hogy nem magyar nevet adtam a fiamnak.És nem hiszem hogy mint Patrik csúfolni fogják, mert a mi gyerekeink már ezekhez a nevekhez lesznek hozzászokva, másrészt nem is csúfolható.Szerintem.
2011. márc. 10. 13:41
Kapcsolódó kérdések: