Azok a kismamák akik a 2. /többedig babával várandósak-ugyanúgy végig izguljátok a 9 hónapot mint az 1. babával?
Szia! En 6 evvel korabban szültem, akkor valahogy az összes vacak terhessegi tünetet is büszken viseltem, es nagyjabol a kilenc honapot is teljesen "lebegve" töltöttem, maximalisan boldog es varakozassal teli voltam. Sot! Egyaltalan nem voltak negativ gondolataim, ellenben a jelenlegi terhessegemnel. Most aztan minden miatt megijedek, ketsegbeesek, aggodok. Olyan mintha felcserelödtek volna a terhessegeim. :) Szoval en a masodik babamat ugy elem meg, mintha az elso (kerdesekkel teli) terhessegem lenne. Nem tudom miert, de teny : hogy mar varom nagyon, hogy megnyugodjak. Szerintem ez csak juliusban fog megtörtenni, mert akkor foghatom mar a kezemben. :)
Szep, boldogsaggal teli babazos napokat mindenkinek!
Az utolsónak:
azt tudod,hogy mikor fogant?(persze hogy tudod),mert én is a következőt nyárra szeretném :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!