Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azok a kismamák akik a 2....

Azok a kismamák akik a 2. /többedig babával várandósak-ugyanúgy végig izguljátok a 9 hónapot mint az 1. babával?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel nincs két egyforma terhesség,normális dolog hogy izgul az ember.Én nagyon izgulok mert tavaly volt egy vetélésem,ráadásul 39 éves leszek.Talán megnyugszok egy kicsit a külömböző fontosabb vizsgálatok után.
2009. febr. 19. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Magát a terhességet már nem, inkább csak azt, hogy a leletek jók legyenek. Már nincs idő annyit foglalkozni magaddal, mint az elsőnél. Nagyon hamar elment az a 10 hónap, már hiányzik, pedig 2 hete szültem meg a 3. babámat!
2009. febr. 19. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem most múlt 3 hónapos a fiam.és nemsoká majd ha minden jól megy szeretnénk neki egy kistestvért.És érdekelt hogy mások hogy élik/ték meg uezt.
2009. febr. 19. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! En 6 evvel korabban szültem, akkor valahogy az összes vacak terhessegi tünetet is büszken viseltem, es nagyjabol a kilenc honapot is teljesen "lebegve" töltöttem, maximalisan boldog es varakozassal teli voltam. Sot! Egyaltalan nem voltak negativ gondolataim, ellenben a jelenlegi terhessegemnel. Most aztan minden miatt megijedek, ketsegbeesek, aggodok. Olyan mintha felcserelödtek volna a terhessegeim. :) Szoval en a masodik babamat ugy elem meg, mintha az elso (kerdesekkel teli) terhessegem lenne. Nem tudom miert, de teny : hogy mar varom nagyon, hogy megnyugodjak. Szerintem ez csak juliusban fog megtörtenni, mert akkor foghatom mar a kezemben. :)

Szep, boldogsaggal teli babazos napokat mindenkinek!

2009. febr. 19. 09:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Az utolsónak:

azt tudod,hogy mikor fogant?(persze hogy tudod),mert én is a következőt nyárra szeretném :-)

2009. febr. 19. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!