Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy 6 hetesen egész...

Normális hogy 6 hetesen egész nap fáj a derekam, a pocim meg időnként tompán fáj? Kicsit aggódok.

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:

ne aggódj!normális a derék és hasfájás, ami inkább alhasi húzó fájdalom ez mind a megváltozott állapotnak köszönhető. növekedik a méhed,lazulnak a méhtartó szalagok.de ha elviselhetetlen és nagyon görcsölsz, esetleg vérzés jelentkezik akkor irány az orvoshoz, mert az vetélés gyanúja lehet. még a menszesz körüli időszakban fogsz hasonlót érezni, mert akkor a szervezeted tudja, hogy most menszeszelned kéne.

kitartást, és jó babavárást!

üdv 21 hetes kismami

2009. febr. 18. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:

hoho! igen normális.képzeld én 12+3 hetes vagyok ma, de még most is alig tudok menni,na most pont olyan h egy ponton be van csípődve, akkor az egész fájt.én is annyi idős korom óta egy keresztbeszalmát sem csináltam itthon, szegény párom takarít...

Már elég kellemetlen, igazán elmúlhatna a derékfájás.A hasfájás is természetes, nekem is mindig olyan volt mintha megjött volna, rengeteget kellett aludnom és pihennem még most is.Szóltam a dokinak és annyit mondott h pihenjek sokat!

Úgyhogy ne aggódj, beszéljél a dokival ha úgy gondolod, de pihengessél sokat, amennyi csak jólesik!

2009. febr. 18. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg termeszetes. Hiszen alakul a mehed, keszul a baba novekedesere. Nekem segitett a magnezium. Reggel kaja utan bevettem es ra 20 percre mar nem gorcsolt, delutan is bevettem egyett ha ereztem, hogy gorcsolgetek. Izom lazito hatasa van.
2009. febr. 18. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!