Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes vagyok nagyon aggódok...

14 hetes vagyok nagyon aggódok! Egy vércsepp volt a wc papíron s eg ítenétek többi lent?

Figyelt kérdés

Szorulásom van napok óta ezért reggel nagyon erőlködtem hogy legyen eredmény, ezután egy vércsepp volt a papíron. Nem nagyon törődtem vele mert szerintem nem onnan jött, hanem lehet hogy az aranyerem amit most nem érzek de szokott lenni.

Azóta semmi csak mikor mentem a boltba a lányommal olyan volt mintha egy nagy tűt szúrtak volna a méhem és a csípőcsontom mellé jobb oldalt. Nagyon puffadok is azóta lehet hogy csak a szél bántott, de el is múlt rögtön azóta semmi. Nem aggódtam de most van időm agyalni és egyre jobban lovalom bele magam az idegbe.

2011. okt. 15. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugi..ha azóta semmi baj,akkor valószínű,hogy a kemény széklet okozhatta,vagy az aranyér!Pihenj sokat,és ne erőltesd magad.
2011. okt. 15. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha van időd, és nem vagy benne biztos honnan jött a vércsepp, akkor nézesd meg az ügyeleten!Én legalábbis ezt tenném.

Biztos ami biztos.

2011. okt. 15. 14:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nincs semmi bajom azóta jövök, megyek nem keményedek görcsölök, és a dokim mindig azzal enged el hogy ha valami van hívjam de ügyeletre csak akkor menjek ha görcsölök és nagyon vérzek. Ha lesz még ma valami azonnal intézkedni fogok de nem akarom a felesleges turkálást egy vad idegen orvostól aki több kárt tehet mint hasznot. Tapasztalatból írom.
2011. okt. 15. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Felrepedt a végbeled. Ez gyakori jelenség, (nekem sajnos nem csak terhesen), szerintem ne izgulj miatta. Hiszen a fenekedet törölted és akkor lett olyan a papír, az nem jöhetett "máshonnan".

Az a nyilalló fájdalom meg valami teljesen más lehetett, semmi köze a kettőnek egymáshoz, akár a szél is okozhatta, ha azt mondod puffadsz.

Szedj Espumisan gyöngyöt, az segít "szelesíteni".

egy gyakorlott aranyeres és 3-at váró kismama

2011. okt. 15. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Csutka tiszta kézzel picit nyúlj fel a hüvelyedbe. Ha onnan jött a vér rögtön észreveszed.
2011. okt. 15. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én bementem az ügyeletre, amikor csak pár csepp vér volt, és csak ultrahanggal nézték meg.Mindkét terhességemnél így volt.Azt mondták feleslegesen nem vizsgálnak kézzel.Mondjuk kórháza meg orvosa válogatja.

És azóta semmi gond?

2011. okt. 16. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is 14 hetes vagyok, és már 3-szor volt ilyen, hogy picit véreztem ,de tényleg csak annyit, hogy a atisztaságin egy 10Ft-os nagyságú vérfolt, és utána semmi.Nekem a hüvelyből jött, először nagyon megilyedtem, hívtam a dokimat, és azt mondta, erőlködéstől lehetett.Nagyon vérbő ilyenkor a méhnyak, méhszáj környéke, tele hajszálererekkel.Ha az egyik elpattanik,akkor lehet ilyen min.vérzés.Azt mondta, ha van folytatása a vérzésnek, tehát nem múlik el, vagy görcsölök, akkor menjek ügyeletre.Azóta persze már voltam Nála, megvizsgált, és minden rendben.Mondjuk nekem 2.baba, és első csak 16 hós, úgyhogy az állandó emelgetések, futkozás utána, na meg persze minden dolog elvégzése még amellett itthon, nem könnyű, és v.színű, nekem érzékenyebb ott az a terület.A múltkor akkor véreztem egy picit, amikor beemeltem a kiságyba, és meghúzódott a méhem.Ez van, próbálok vigyázni, de nem mindig megy:)

Szeintem ne aggódj, minden rendben:)

2011. okt. 16. 13:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi csajok a válaszokat, azóta semmi bajom Hála Istennek!

Nekem is a második babám de még ezzel ha lehet még jobban aggódok mint az elsővel. Minden figyelmem a hasamra irányul és azok a dolgok amik csak a kajától vannak azok is idegesítenek, pl puffadást gyakran keverem a keményedéssel. Az én lányom már 2 és fél éves úgyhogy abszolút nem merem megemelni mivel már 15 kg körül van. inkább leguggolok hozzá, de rengeteget segít nekem nagyon ügyes :D

2011. okt. 17. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!