Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ijedtség történt az okozhat...

Ha ijedtség történt az okozhat vetélést?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 10:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy,KÖSZÖNÖM!!!

Várom a fejleményeket!

2011. márc. 9. 19:33
 22/32 A kérdező kommentje:

SZIA :-)))

MOST VÉGEZTÜNK 18RA MENTÜNK 19:15RE BEJUTOTTUNK :-)

AZT MONDTÁK, HOGY 5HETES ÉS 3NAPOS VAGYOK. ÉS 3 PETEZSÁKOT IS LÁT KETTŐ 6MM-S EGY PEDIG 9MM-S.SAJNA EBBŐL 2 SZABÁLYTALAN AMI ROSSZ ESETBEN FELSZÍVÓDIK, MERT EDDIG EGY NÉZ KI RENDESEN FEJLETTNEK.19ÉN 9KOR LESZ A KONTORLL.ÁGYNYUGALOM, PIHENÉS KELL NEKÜNK MOST.MEG KI IS NYOMTATTA A KÉPEKET MEG CD-RE KIIRTA(NEM MI KÉRTÜK)EGYNEK IS ÖRÜLNÉNK,DE JÓ LENNE HA MIND MEG MARADNA.ÉLET FURCSA JÁTÉKA MERT SE ÉN SE PÁROM CSALÁDJÁBA NINCS IKER PÁR.

JÓ ÉJT

SZIA:-)))

2011. márc. 9. 20:45
 23/32 A kérdező kommentje:

A papíron ez áll

Intrauterin 6mm-s szabályos petezsák-szikhólyaggal.Mellette 2 szabálytalan gest.gyűrű, 6 és 9mm.1hét múlva kontrollt javaslok.Pihenés, ágynyugalom szükséges.

2011. márc. 9. 21:34
 24/32 A kérdező kommentje:
remélem a szabálytalan az téves :-)
2011. márc. 9. 21:37
 25/32 anonim ***** válasza:

Nagyon gratulálok!!! Ha mind a 3-ból egészséges babó lesz,akkor 3x -osan is gratulálok!!! De ha csak az az egy "szabályos" megmarad,akkor is szívből gratulálok!!!

Pihenj sokat,és írj,ha már többet tudsz!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát /babákat!!!!!!

2011. márc. 10. 17:00
 26/32 A kérdező kommentje:

Köszsönjük!

Mi is reménykedünk.Fejleményekről mindenképp írok,de majd te is!!!:-)

Jóéjt szia

ui.: már írtam régebben hogy emailezhetünk is ha gondolod.MAjd képeket is tudunk küldeni a babóinkról.Jah én nov.6ra vok kiirva vele/lük. :-)

A címem: Phantom22@freemail.hu

2011. márc. 10. 21:45
 27/32 A kérdező kommentje:

SZia!

Már talán ma többet tudok, mert akit szeretnék orvosomnak tud ma fogadni :-), de attól lehet elmegyek aki az előző uh-t csinálta, ha a mai uh-t nem csinál, mert akkor honnan tudná, hogy minden OK nőnek e vagy sem mindmeg van e még stb.

Ma is írok még du-n vagy holnap ilyen-tájt, meg 19én is.

Szia

2011. márc. 17. 09:42
 28/32 A kérdező kommentje:

Szia!

Tegnap voltam a másik dokinál.Sajna 2 már felszívódott :-( ,de legalább egy szépen fejlődik :-) 6hét 5naposak vagyunk és 6mm-ből már 16mm lett :-)2hét múlva kell újra mennem addigra kell legyen szívhang is.Így még van miért izgulni-ha lát pulzálást akkor nyugszok meg joban.csalódott vagyok, de ennek az egy manónak is örülünk.így könnyebb, hogy még ilyen kiskorban ment el a másik 2 amig "nő annyira hozzám".köszi, hogy aggódsz.Majd írok még szívhang miatt hónap vége felé.

Szia-puszi

2011. márc. 18. 14:39
 29/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom,hogy 2 felszívódott. Szívből kívánom,hogy az az egy babó hatalmas boldogságot hozzon az életetekbe,legyen erős,egészséges kisbaba!!

2 hét múlva akkor vissza nézek!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. márc. 18. 15:04
 30/32 A kérdező kommentje:

szia 30mm petezsák 16mm magzat 8hét 4 nap utolsó mensi első napjától. holnap vagy hétfőn egy másik uh gépes megerősítés kell, mert jelenleg hüvelyi uh-n nem láttak szívhangot :-( bár a fogantatás az csak kb. febr. 14. onnan nézve 6hetes körüli fejlődött így nem tom mi van :-(

rem veletek minden ok

2011. márc. 31. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!