Ha ijedtség történt az okozhat vetélést?
Kedves utolsó!
Tüneteim ami az a tipikus: álmosság, kívánósság, émelygés, hányinger, szag érzékenység-az nálam nincs.Elsőnél sem voltde anyumnak sem.Lehet ez családi :-) néha ritkán szédelgek, szomjas vagyok mint éhes és sürün pisilek meg melleim feszesebbek-sötétek.Görcs,vérzés szerencsére nincs.:-) tüneteket szerintem egyéne válogatja.Na majd írj nekem még 17.-ig van időm, met magán rendelésben csak csütörtökön 16-20iig rendel a többit a kórházban,de én ott nem akarok várni sok beteg között.Anyum huga volt ennél a dokinál mind 3 picur már nagy azóta,de élnek és minden ok volt.Bár én nem szeretnék nagy babót.Anyu hugának az 1. 4kg, a 2. 4kg20dkg, ez a kettő fiú volt, a 3. kislány meg 3kg90dkg.De anyu mondta ne számitsak picire , mert majd 180cm vagyok párom is 190körüli...remélem a magasság nem befolyásolja nagyon...te mit szertenél?igaz egészséges legyen más nem számít ,de én elsőre fiút, akinek Dominik lesz a neve.Na majd várom a fejleményeket.Te honnan írsz?Én Gyöngyösről és 26 leszek augusztusban.
szia
Én Szolnok megyéből: Kunhegyesről írok. Két lányunk van (Beartix és Anasztázia Izabella-Aniza) Már nagyon szeretnénk egy kisfiút(vagy ikreket..:-) de azt csak én). Ha kisfiú lenne,akkor az apukája nevét kapná (Róbert). Ha lányka lenne,akkor lehet Roberta lesz. Szeptemberben töltöm a 25-öt. Ha a szervezetemre hallhatok,akkor elvileg a szülinapom előtt 2 nappal fog születni a bébink :)
Nem egy ismerősünk szült 4-kg körüli babát, ott legalább az apuka volt 170 cm felett,az anyuka olyan 158 cm lehet... de gond nélkül,természetes úton születettek a babák. Egy másik ismerősünknél mind 2 szülő magas és duci,a gyerek is elég erős lett. Szóval,számíthatsz nagy babóra-szerintem.
Mi is magánrendelésre szerettünk volna járni,de sajnos jelenleg ezt nélkülözni kell,mert egy kis krahh ütött be,ami a pénztárcánkat jó ideig szívni fogja.. így marad a kórházi szakrendelés,vagy a helyi k.csög....
Na,majd írok,ha végre túl vagyok az uh-n.
Szia!
Szia!
Írtad a számítás bonyolult és ne vonjak le semmi 2 hetet.
De most ha az utolsó mensi első napjától nézem akkor már a 7. hétbe lépek a jövőhéten ,de mivel a termékenyülés később kb. 2héttel történt igy akkor kb. csak 5 hetes lehetek még.Tehát ha ne adj Isten még nem hall szívhangot akkor még nincs baj ugye, mert nem annyi vagyok ahogy a doki állítja ha ő a mensi első napjától nézi?Írtad 1x voltál majd -5hét.Neked mikor volt az első szívhang a 2 lánykádnál? vagy a -5 hét előtt volt már?Na írj.Hétfő van veletek izgulok, hogy mi a helyzet...bár akkor te lassan túl vagy a 3kritikus hónapon.Nekem is vannak neveim: fiú: Alexander, Balázs, Dominik,Erik,Martin,Máté, Patrik, Richárd Lány nevek :Anasztázia, Doroti, Felícia,Fióna,Karina, Lara, Leonetta,Letícia ,Liliána, Lotti ,Leóna. A fiúk közül Dominik a favorit a lányt még nem tudom.Igaz a lényeg hogy egészséges legyen,de elsőre fiút szeretnék.Párom lányos így ha enyém a Dominik név a lányának Ő adhatja.Ezeket is közösen választottuk és apás szülést tervezünk, ha már ő lesz az első picurunk. :-)E-mailezhetünk is ha gondolod ott képet is tudunk majd a piciről küldeni a másiknak.Amugy szép a gyerkőceid neve.Bátyám is Róbert az én nevem meg Mariann.remélem a doki mindkettőnket megnyugtat és csak jót mond.Bár nekem 17.-ig kell még várnom.Na írj majd.Szió
Már izgulok, hogy mi volt tegnap.írj kérlek!
Szia
Szia!
Hétfőn nem voltunk dokinál,nem tudtunk menni... a párom melót vállalt be... Holnap megyek a helyi k.csöghöz.
Én olyan dokihoz jártam,aki nem hallgatott szívhangot, először a 16. heti védőnői tanácsadásom hallhattam a kicsik szívét. Sajnos nem apás szülés volt,mert az első nagyon gyors volt,hamarabb megszületett a kicsi,mint hogy beért volna a párom :) A második babánkkal mikor bent voltam,akkor meg itthon kellett a nagyobbal lennie.
A ciklus.hu- én már kb fél éve vagyok regizve,azóta mértem a hőmet. Mikor + lett a tesztem,akkor bal oldalt volt legalul-azt hiszem,hogy terhesség hétről hétre- nem vagyok benne biztos. Arra kattintottam rá. Azóta minden héten, kedden kapom az e-mailt,hogy a terhesség hanyadik hetében járok,mik történnek ilyenkor. A kismama.hu-n is lehet kérni értesítőket.
Szerintem ne aggódj már ennyit!! Elvileg most már 6 hetes vagy-ha a mensitől számolunk... Mivel esés okozta a vetédet,így ne aggódj már!!! Igyekezz ne el esni!!!
Biztosan lesz szívhang amikor menned kell a dokihoz!! :) Miért ne lenne?!
Ha holnap vére túl leszek azon a fránya uh-n,akkor megírom,mennyire vagyunk egészségesek :)
(ahhoz képest,mennyire régen volt az 5. hét,amikor csak egy petezsákot láttak,elég pozitív vagyok- KÖVETHETNÉD A PÉLDÁM!!!)
Remélem minden kérdésre válaszoltam..
Majd írok!!
Szia!
Ok megnyugodtam na képzeld én is holnap megyek.Majd írok én is bár este 18órára megyek párommal.Szegény ezért nem délutánba megy hanem éjbe.Cserélt.Vettem 399Ft-os mese könyvet 131oldalas pici rövid mesék vannak benne és olvasok fel neki :-) nyugodtabb vagyok már majd holnap mind ketten kiderítjük a helyzetet:-)
Végül azért lett holnap, mert a kéz törött dokimnak a héten vették le a gipszet meg varrat szedés most tornáztatják így 17.-én még nem tuti, hogy melózik, de nekem a tp. papír miatt kell szakorvosi vélemény.Aki holnap vagy 19.-én tudott volna mg fogadni.Mindegy így is kb. 5ezer lesz.
Na majd írunk a egymásnak :-)
Szia-jóéjt
Szia!!
Mi már túl vagyunk k.csög dokin!! :-D Most nem volt olyan benga állat,mint szokott :-D! Modora is volt most! :-D Végre láttam a kicsit,és szuper volt végre 100 %-ig megnyugodni,hogy minden rendben!! :-D
Kívánom Neked is azt a csodálatos érzést!!!!!
Írj,hogy mi volt!
Szia!
:-) örülök Veled, hogy minden Ok :-)
Most már csak azért szorítok, hogy sikerüljön a fiú. :-)
Este ha végeztem majd írok, hogy mi volt.
SZia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!