Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ijedtség történt az okozhat...

Ha ijedtség történt az okozhat vetélést?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 10:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Okozhat. De remélem,nem fog.
2011. márc. 5. 11:26
 2/32 anonim ***** válasza:

Kicsi a valószínűsége hogy az ijedtség vetét okozzon,akár csak a stressz. Vetélést inkább fertőzés okozhat,illetve egyéb külső behatás (esés,ütés...)

Én is csak azt kívánom,hogy Neked ezt ne kelljen megélned! Rohadt egy dolog,én mondom.

2011. márc. 5. 12:44
 3/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Sajna átéltem ezért félek.Ez a 2. terhességem most vagyok kb 5hetes lassan.Előző 6. hétben ment el,bár ott tél volt és a hóban elcsúsztam.Tudom milyen érzés. azért köszi

2011. márc. 5. 14:16
 4/32 anonim ***** válasza:
szia, nem ijedtségnek nevezném, de 32 hetes voltam, mikor hirtelen előzmény nélkül meghalt anyukám, testvérem hívott fel, épp vacsoráztunk....gondolhatod mekkora stressz volt, de a babám 40+2 hétre született.
2011. márc. 5. 14:27
 5/32 A kérdező kommentje:
:-( részvétem és grat a picurhoz
2011. márc. 5. 15:07
 6/32 anonim ***** válasza:

Sajnálom,hogy már egyszer át kellett élned!

Az első és legfontosabb,hogy próbálj meg kicsit másra gondolni! Nehéz,tudom,de hidd el,sokat segít!! Májusban volt úgy a 2. vetélésem,hogy előtte már volt sikeres terhességem. Májusban elvetéltem, és mikor januárban fogtam a + tesztet,akkor iszonyat nyugalommal fogtam, majd a 7. héten, a közepén,amikor a vetéléssel végződött terhességeim megszakadtak, akkor is próbáltam lekötni a gondolataimat... amikor pedig a kritikus napnak vége volt... hú!!! Kívánom Neked ugyan azt a megkönnyebbülést!!! (az igazat megvallva,nem volt igazi nagy fellélegzés,mert a terhesség megállapítása óta -5hét- nem voltam uh-n,így nem tudom,hogy biztosan rendben van e minden,de nagyon arra gondolok! és várom,hogy hétfő legyen és végre 100%-ig megnyugodjak. )

Szóval igyekezz másra gondolni,lekötni magad! Aztán ha túl vagy a kritikus heten,írj!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. márc. 5. 15:52
 7/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm nyugtató szavaid. 16.-án vár a doki.igaz ő is onnan számol az utolsó mensi első napjától ami jan 30 volt így akkor én 6,5hetes lennék,de igazából csak 4,5fél ha az ovutól nézzük, mert akkor fogan meg mensi után kb. 2héttel.nem?akkor fog már látni valamit vagy csak petezsákot?és szívhang 6.-8.hét vagy változó?sok-sok negatív gondolatom van valóban ami neki és nekem se jó..igyekszem elterelni olvasással stb. majd írok doki után.pusz

2011. márc. 5. 17:41
 8/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

ELfeledtem:ha tudsz már vaalmit te is magatokról írd meg nekem te is. :-) sok sikert

hát igen a kritikus 3hónap teljen le,bár ha ugy vesszük egész 9hónap rizikós.szia

Gondtalan terhességet+egészséget

2011. márc. 5. 17:43
 9/32 A kérdező kommentje:
Igazából hapci vagy köhögéskori belenyilaló fájdalom illetve néha mgától levő szúró érzés ami változó erősségű,de néha sillagokat látnék ami aggaszt :-(
2011. márc. 5. 19:36
 10/32 anonim ***** válasza:

A fájdalmadra nem tudok mást írni, csak hogy pihenj,aminnyit tudsz, igyekezz ne megerőltetni magad!

A terhességi hetek számítása kicsit bonyolult: a nődoki az utolsó mensitől szokott számolni. Az uh-s doki nálam a tényleges terhességi hetet írta rá a papírra,amikor voltam. A várandós öröknaptár szerint már 13+5 hetes vagyok,a szülés várható időpontja szept.13. Viszont a saját szervezetem, és a ciklus.hu szerint csak 12+4 hetes,így a várható idő szept.20. Mondtam,kicsit bonyolult. Ami biztos: hogy a szívhangot a 6. héttől lehet hallani,az utolsó menstruációtól számolva. Próbálj megnyugodni,hisz az előző terhességed egy esés következtében szakadt meg. Ha a menstruációtól számolva már a 7.hetet is elkezded,akkor már biztosan igazán megnyugodhatsz!! (én is így voltam,mikor a kritikus 7. hetet átvészeltük gond nélkül,és beléptünk a 8. hétbe.)

Nem tudom vannak e tüneteid (mell feszülés,érzékenység,állandó pisilés), de ha vannak,akkor ne aggódj! Az biztos jele,hogy minden rendben van!! (nekem nem voltak,egyedül a 8. héten kezdett a cickó nőni.)

Pihenj amennyit tudsz,igyekezz ne megerőltetni magad, amit lehet hagyd későbbre! Szedhetsz magnéziumot is! -nekem ebből napi 3-at javasolt a doki.

Ha már többet tudok a pocaklakóról,akkor írok,ígérem!!

Pihizz!!!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!!

Üdv: utolsó válaszadó

2011. márc. 5. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!