19 hetesen 4,5kg hízás soknak számít túlsúlyosan?
119 kilósan kezdtem a terhességemet. 27. hétben vagyunk, egy kilót fogytam eddig, és azt tartom (nem voltam hányós meg ilyenek). Ha magamból indulok ki, és hasonló súllyal kezdtél, akkor szerintem sok.
Ha kisebb súllyal kezdted, akkor akár még megfelelő is lehet. :-)
De szerintem ha te nem érzed rosszul magad emiatt, nem megterhelő a dolog, akkor ne foglalkozz vele.
Utolsó vagyok:
Hát nincsenek jó híreim ez ügyben. :) Mindig mondják, hogy a túlsúlyosok általában nem híznak annyit, meg hogy a szoptatás fogyaszt. Na, hát ez nálam nem jött be. Az első terhességemnél 4 kilót híztam a 20. hétig, és kb 24 lett a vége... :S
MOst a 23. hétnél tartok. A 20.ik jött fel 9 kiló, azóta fél-egy, de nem azért mert magától megállt a fogyás, hanem mert délután csak gyümi van, este meg már nincs kenyér, csak felvágott, tojás, tej, kefír, meg ilyenek. Lehet hogy ez másnál természetes, nálam nem... :) A csokikat számíűztem, helyette néha norbis rudi, vagy puding, és mégis híztam... :S
Szia.
Azért az nem teljesen így van. Ha valaki hízékony,attól terhesen sem kell 20kilókat híznia. Minden csak egy pici odafigyelés kérdése. Ilyenkor nem két ember helyett eszünk. Én is túlsúlyos vagyok,170cm és 82kg,pont az a fajta akinek még a víz is megárt. Mikor terhes voltam 9kilót híztam összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!