Terhesség ideje alatt lehet a hajat festetni?
Szia!
24 hetes vagyok pont tegnap voltam fodrásznál és hajat festettünk nekik van olyan hajfestékük amit lehet használni terhesség alatt na nem túl sürün de be lehet festeni nekem azt mondta hogy 2 havonta nagyon nyugodtan be lehet de még havonta is nagyon állat vörös hajat csináltattam:)Üdv Kitti
Köszi a válaszokat! Még a csak tervezzük a babát, de gondoltam le kellene növeszteni a hajam. Örülök, hogy lehet festetni, mert akkor nem kell ezzel macerázni.
Jó egészséget nektek!
Első terhességemnél és most is festem.
Nekem világosszőkére volt mindig festve a hajam, de most visszaálltam az eredeti hajszínemhez (sötétszőkés), ahhoz hasonlóval festem és 2 havonta. Bolti hajfestéket használok, olyat ami nem tartalmaz ammóniát és tartósítószert. (Én a fodrászéra érzékeny vagyok.)
Allergiás vagyok a benzoszármazékokra (ez egy tartósítószer), ami a fodrászos hajfestékekben megtalálható (mivel több alkalommal használnak egy tubust, mire elfogy - szemben a boltival, amit kinyitás után rögtön fel kell kenni). A boltiakkal is vigyáznom kell, ott sem mindegyiket tudom használni. De így vagyok az arckrémekkel, sminkcuccokkal is. De már megszoktam :-) Megvannak a jól bevált márkák, amikkel nincs problémám.
A hajfestéknél tényleg fontos, hogy ammóniamentes legyen.
Köszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
"Érzékenynek" : Együtt érzek veled! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!