Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hajat festetni terhesség...

Lehet hajat festetni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
elmúltam 12 hetes, és nem szökíteni vagy hidrogénezni szeretném.
2010. márc. 11. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én festettem, csak arra ügyelj hogy ne lélegezd be a szagát...szellőző helyiségben csináld.

(am már 3 hónapos a babám és semmi baja, pedig én hidrogéneztem)

2010. márc. 11. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de ne lélegezd be.

Arra is készülj fel, hogy a hajad most másképp viselkedik, mint nem terhesen. Lehet, hogy ugyanaz a festék, amit régebben használtál, most más árnyalatot mutat a hajadon, vagy másképp fogja be.

2010. márc. 11. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

a hennát ajánlom. ez növényi eredetű.( de allergia próbát kell végezni, 1 nappal előtte)

egyébként oké, h a többi festéket nem szabad belélegezni, de nem gondoljátok, h a fejbőrön keresztül és a hajszálakon keresztül is ártani tud a vegyszer?és a körömlakkozást is minimálisra érdemes csökkenteni hiszen az eredeti köröm színe mutatja leginkább az egészségünket.

2010. márc. 11. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok

"A terhesség alatti hajfestéssel kapcsolatban (és ugyanez érvényes például a műkörömre is) nem az a gond, hogy a felvitt festékanyag esetleg felszívódna, és így okozna károsodást, hanem az, hogy a festés időtartama alatt az oldószer gőzeit-gázait szívja be a kismama. Ezért, ha jól szellőző helyen történik a művelet, akkor különösebb baj nem származhat belőle."

Dr. Ács Nándor

2010. márc. 11. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Ammónia-mentes hajfestékkel lehet, igen. Én a betöltött 12. hét utáni napon festettem, mert már szörnyű volt, de tényleg. Egyszerűen nem éreztem jól magamat már úgy. És a fodrászom megnyugtatott, hogy 12. hét után ammónia-mentessel lehet. Szőkíteni viszont tényleg nem.

Azóta is minden rendben van a babával, jelenleg 26 hetes vagyok.

2010. márc. 11. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:

A hennához azt azért hozzátenném, hogy a világon semmivel se lehet leszedni. Tehát csak abban az estben válaszd ha nem gond a későbbiekben sem.

okl. hennafestő vagyok.

2010. márc. 12. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!