Hogy lehet megoldani a terhesség alatt, hogyha nem akarok hajat festetni, de muszáj valami elfogadható külsővel megjelenni a munkahelyen?
Lorealnak van egy professionális színező balzsamja és ezt mint egy ápolószert kell feltenni.Ebből van csokibarna szerintem ezzel próbálkozz,mert a hennát később csak lenöveszteni tudod.
Fodrász kismama
Henna (teljese természetes alapanyag), ezeket megtalálod fodrászkellékesnél,vagy a neten. DM-BE ROSSMANBA NE IS KERESDD.(fodrász)
ui.: egyébként a mai hajszínezők nem tartalmaznak sokkal több káros anyagot a magzatra nézve mint egy zacskós leves vagy egy tartósítószeres+ adalékanyagos élelmiszer.
Nekem egyszer azt mondta a fodrászom, hogy van már olyan hajfesték, amit terheseknek is ajánlanak. Nem fed annyira, mint a rendes, de megteszi.
Sajnos a nevét nem tudom, de fodrász gondolom tud segíteni.
Nyugodtan fesd a hajd, csak valami jól szellőző helyen, hogy ne lélegezd be a festékszagot.
Máskülönben nem szívódik a babába a festék!!!
Én is festettem.
Szia! Én is ugyanebben a cipőben jártam (feketéből kifelé) :) :)
A fodrászom melírral oldotta meg, egész türhető lett az eredmény.
Üdv:
31 hetes
Szia! Én is melírt tetettem bele, úgy, hogy ne érje a festék a fejbőrömet.(biztos ami biztos alapon, de én is úgy tudom, hogy ma már olyanok a festékek, hogy lehet terhesség alatt is használni őket)
Nekem unokatestvérem fodrász és szuperül megcsinálta. Mindjárt szülök és csak 2-szer kellett hozzányúlni összesen.
Na, jó szépülést! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!