Mennyi vérzés-barnázgatás elfogadható a terhesség elején? Nem akarok fölöslegesen orvoshoz rohanni.
Figyelt kérdés
Amikor megtörlöm pisi után picit véres a wc papír, de a betéten barna. Nem görcsölök.2009. szept. 15. 21:28
1/12 anonim válasza:
Semmennyi sem elfogadható! Mindenképpen menjél sürgősen orvoshoz!!
2/12 anonim válasza:
Azonnal doki!!! Én a helyedben rögtön mennék az ügyeletre! Nekem emiatt gyógyszert adtak (Utrogestan), szigorú fekvés - ennek köszönhetem, hogy a baba megmaradt.
3/12 anonim válasza:
1. vagyok. Nem kell hogy görcsölj ahhoz, hogy elmenjen a baba! Tényleg rohanj dokihoz!
4/12 anonim válasza:
Semmilyen barnázás, vérzés nem elfogadható. Egyet értek, nem kell hogy görcsölj is. Nekem annó barnázással kezdődött, majd vérzés lett másnapra és elment a babám. Menj dokihoz!! Olyan nincs hogy terhesség alatt fölöslegesen menjen az ember, mert ha nem megy akár milyen kis dologgal, az felelőtlenség, mert a kis dolgokból akár nagy baj is lehet.
Remélem minden rendben lesz.
5/12 anonim válasza:
Semennyi ne elfogadott! Igenis orvoshoz kell rohanni! Azt csak remélheted, hogy nincs gond, de akkor sem felesleges elmenned. Muszáj.
Remélem, nem lesz baj, de siess dokihoz!
6/12 anonim válasza:
Én az első 3 hónapban vérezgettem. Először rohantam dokihoz, de mondta, természetes (beágyazódás), nem is lett baj. 10 nap múlva szülök is :-)
7/12 A kérdező kommentje:
Voltunk az ügyeleten semmi baj nincs.
2009. szept. 16. 06:39
8/12 anonim válasza:
Én is barnáztam,gyógyszert kaptam,meg magnéziumot.ésnagyon sokat kellett pihennem.
9/12 anonim válasza:
Örülök hogy nincs baj, így legalább Te is megnyugszol. Mint írtam és más is, nem lehet feleslegesen menni, hiszen legalább annyit megtud az ember hogy nincs gond. Szerencsére.
Vigyázz magatokra.
10/12 anonim válasza:
Örülök, hogy nincs baj! Boldog, zavartalan várandósságot kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!