Hogy lehet megoldani a terhesség alatt, hogyha nem akarok hajat festetni, de muszáj valami elfogadható külsővel megjelenni a munkahelyen?
Szia!
A DM-ben van saját márkás samponjuk. Van külön vörös, barna, szőke, fekete hajra való sampon.
Én barnát vettem, bár nekem barna a hajam, csak fakul.
Úgy látszik, hogy nem sokan értették meg a problémámat. Főleg azt, hogy nem azért nem szeretnék festetni, mert úgy gondolom, hogy a festés árthat a babának. (nekem akkor szedték le 4-5 órás procedúrával a feketémet, amikor már babás voltam, csak nem tudtam róla. Semmi gond nem lett). Főleg anyagi szempontból és mert egyszerűen vörösesbarna szeretnék lenni. Mivel ilyen az alapszínem felesleges festetni, csak a fakó színét erősíteném kicsit.
Köszi a válaszokat. A Loreal sampon jól hangzik (már nézegettem), a DM-esről még nem hallottam, de holnap megnézem, mert kíváncsi vagyok rá.
Köszi mindenkinek!
Második vagyok,a fodrász,aki mellesleg 32hetes terhes és a mai napig dolgozom,és semmi baja a babámnak,jól kell szellőztetni és nem lesz gond.Nekem a dauerolást se tiltották meg pedig ott aztán van gőz rendesen,de szerencsére a vendégeim megkímélnek:D
Azért javasoltam a színező balzsamot,mert ez tényleg mindentől mentes,max pigmentek vannak benne,ami amugy egy mezei szemfestékben is van ami szintén érintkezik a bőröddel.
Kérdezőnek sok sikert és tényleg jó a Lorealos cucc;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!