Terhesség alatt lehet hajat festetni?
Nekem azt mondta a nogyogyaszom, hogy se az nem bizonyitott, hogy barmit okozna a babanal, se az ellenkezoje, ezert az elso trimeszterben nem ajanlja, de utana lehet, de "jobb felni, mint megijedni" alapon, ha lehet ammonia mentessel. Meg csak sejtettem a terhessegem (aznap delutan teszteltem pozitivat, de delelott jartam a fodrasznal), amikor ammonia mentessel befestettem a hajam, de nem lett szep. Miutan megtudtam, hogy babat varok, kivartam az elso trimeszter veget es utana festettem ujra normal hajfestekkel, de nem olyan rendszeresseggel, mint terhesseg elott. A baratnom vegig festette a hajat a terhesseg alatt, rendes, ammonia tartalmu hajfestekkel es ma mar masfel eves a babaja es eddig makkegeszseges. Az en lanyom is mar egy eves.
Vilag eletemben vorosre festettem a sotetbarna hajam es a lanyomnak voroses barna haja van:-) Veletlen lenne?:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!