Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet hajat...

Terhesség alatt lehet hajat festetni?

Figyelt kérdés
25 hetes kismama
2010. dec. 14. 03:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a nogyogyaszom, hogy se az nem bizonyitott, hogy barmit okozna a babanal, se az ellenkezoje, ezert az elso trimeszterben nem ajanlja, de utana lehet, de "jobb felni, mint megijedni" alapon, ha lehet ammonia mentessel. Meg csak sejtettem a terhessegem (aznap delutan teszteltem pozitivat, de delelott jartam a fodrasznal), amikor ammonia mentessel befestettem a hajam, de nem lett szep. Miutan megtudtam, hogy babat varok, kivartam az elso trimeszter veget es utana festettem ujra normal hajfestekkel, de nem olyan rendszeresseggel, mint terhesseg elott. A baratnom vegig festette a hajat a terhesseg alatt, rendes, ammonia tartalmu hajfestekkel es ma mar masfel eves a babaja es eddig makkegeszseges. Az en lanyom is mar egy eves.

Vilag eletemben vorosre festettem a sotetbarna hajam es a lanyomnak voroses barna haja van:-) Veletlen lenne?:-))

2010. dec. 14. 04:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Inkább használj színezőt, biztos, ami biztos!
2010. dec. 14. 04:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Lehet, csak nem ajánlott. Nekem szőkére van évek óta festve a hajam. Mikor megkérdeztem a nőgyógyászt, nem ajánlotta. Azt mondta, inkább használjak bemosót, vagy fessem, csak ne nagyon gyakran. Így nem 3-4 hetente volt festve, hanem 5-6. Attól még nem leszel igénytelen kismama:-)
2010. dec. 14. 05:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én fodrászom kijelentette, a megfoganástól a szoptatás vévgig csak tartós színezővel hajlandó engem festeni. Így 6 hetente vittem neki a Castingot, ő meg felkente, levágta stb. 10 hónapig szopott a fiam, most fogunk visszatérni az eredeti kerékvágásba.
2010. dec. 14. 05:03
 5/9 A kérdező kommentje:
az én fodrászom festette már kismamának a haját.gondolom én inkább előtte utána érdeklődöm.biztos ami biztos!Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 14. 05:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Az en fodraszom azt mondja, hogy a fekete szinu hajfestekekbe van a legtobb kemiai anyag, igy ha gaz lenne, akkor az nagyobb gondot okozna, mint mas szinek. Beszeld meg a fodraszoddal. Hasznaljatok kimeletesebb festeket es esetleg ritkabban.
2010. dec. 14. 06:15
 7/9 anonim ***** válasza:
szia.34hetes vagyok és végig festettem 2 havonta nem gond csak jól szellőző helyen csináld ahol nem szívsz annyi gőzt mert nem káros ahogy felkened csak a gőzt nem szabad beszívni.
2010. dec. 14. 06:18
 8/9 anonim ***** válasza:
az elöttem szolo anyuka mindnet elmondott csak annyit h ne vegyél ammónia menteset merrt mig ki nem kopott a hajamból 1 év kb.. csomókban hullott a hajam :( az én drááága sok hajam ami mára nem nagyon usult vissza:(
2010. dec. 14. 07:39
 9/9 A kérdező kommentje:
SAjnálom! Egyszeri alkalomról lenne szó!Köszi a válaszokat!
2010. dec. 14. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!