Első trimeszterben lehet hajat festetni úgy, hogy nem is biztos a terhesség?
Szia!
Én ugyanúgy festetem a hajam. Utánaolvastam és a legtöbb helyen azt írták, hogy lehet hajat festeni, de mindenképpen jól szellőző helyen. Én itthon festem a hajam (barátnőm festi nekem) és mindig teljesen kinyitjuk a fürdőszoba ablakát és így nincsen gond. :)
22 hetes kismama
Persze, en ket terhesseg alatt vegig festettem a hajam. Szo sem volt arrol, hogy ne lehetne. A fejborodon keresztul nem fog olyan anyag felszivodni egy-egy festes alkalmaval, ami a babara barmilyen hatassal lenne. A belelegzes rosszabb, ugyhogy szelloztessetek.
Mellesleg a 12. het korul indul be a mehlepeny, utana van kozvetlen hatassal a babara az, ami beledkerul, vagy a veredbe. Addig a szikholyag taplalja az embriot, ami viszont mar megtermekenyuleskor kialakul, azaz kb hozott anyagbol dolgozik a 12. hetig az embrio, egy korai hajfestes ra nincs hatassal.
Igen ,lehet hajat festeni. A lényeg,hogy jól szellőző helyiségben történjen a hajfestés.
13hetes (fodrász) kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!