Vállalnátok gyereket 39 évesen?
Ez sok mindentől függ...
pl. Hány éves a nagyobbik??
Milyen az egészségi állapotod??
Én vállalnám,nagymamám 38 évesen szülte anyukám és az ikertesóját, engem anyu 34 évesen szült.
Én sem értem igazán ezt a 60-20-as felállást. Az anyám 70 éves (15-öt minimum letagadhatna), én pedig 38 vagyok, és anyu a mai napig dolgozik, aktív, úszni jár, és többet van az unokáival lassan, mint én :)) És ha rászorulnánk, még támogatni is tudna.. Tényleg nem értem.
Sok 40-50 éves szülő nem tudja támogatni a gyerekét, és vannak 60-asok, akik meg igen. Ez egy akkora baromság szerintem...
Szia
Anyukam 38 evesen szulte a hugomat (masnap lett 39)
Veletlen becsuszott baba es ugy volt, hogy el is vetetik, de hala a jo egnek lebeszeltem oket rola.
Szuleim mar nincsenek egyutt (apukam uj kapcsolatabol szuletett egy kisocsem aki 1 evvel fiatalabb a lanyomnal, ugy, hogy 25 evesen szultem) a noverem is elkoltozott, igy anyukam nem maradt egyedul.Van kivel foglalkozni van kit szeretgetnie.Anyukamnak nem az lesz a dolga, hogy elinditsa az eletbe a hugomat, csak az, hogy szepre jora tanitsa.Az anyagi reszet a noveremmel elinteztuk, igy erre nem lesz gondja.
Mivel 7 evvel ezelottig minta csaladnak gondoltam magunkat, igy en is szulnek 38-40 evesen, hisz szamomra ez termeszetes volt, hogy van egy 14 evvel fiatalabb hugom (mara van egy majd 27 evvel fiatalabb ocsem is...na ez mar kicsit erdekes viszont).
Utolsó előtti!
Azért nem az az általános hogy a 60-70 évesek olyan nagyon fiatalosak, és jól tartják magukat. Mi van ha nem úgy alakul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!