35 évesen milyen vizsgálatokra számítsak?
Kérhetsz fizetős szürést down-ra
és kérhetsz genetikai uh után magzatvízvételt - korionboholy mintavétel a pontos neve-
egyik se kötelező...
a kötelező terhesgondozás része az AFP szürés a terhesség 16. hetében levett vérből megadják az arányokat a down és 18, 21- es triszomia rendellenességre.
ez évek múltán egyre rosszabb lesz és sokan nem is tartják pontosnak mint vizsgálat. De ha jó szonográfus v. doki ultrahangoz ott az orrcsont és a tarkóredő elég információt ad hogy biztonsággal kizárható legyen a down és más rendellenesség is.
személyes ismerősömet (nem valakinek a valaijét) félrediagnosztizáláták 40 évesen, mondták, hogy vetesse el, mert nyitott gerinccel fog születni, ha egyáltalán élve megszületik
nem vetette el, mert nagyon vágyott egész életében gyerekre, csak nem jött össze, azt mondta, addig él a gyerek, amíg megadatik neki
a kislány 3 éves és makk egészséges
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:15
És ennek mi köze van a kérdéshez?
Kérdező: A magzatvíz vétel az egyetlen ami kockázatos lehet, de ez sem kötelező vizsgálat.
Egyébként az első nagyon jól megválaszolta a kérdést.
Köszi szépen 3.
én 32 vagyok szóval érdeklődtem de nem köteleznek rá.
a 2. válasz is hasznos azért sok ilyen van sajnos...
első voltam.
Kicsit off lesz a 2.ra ill az arra reagáló utolsóra
Persze, hogy nincs sok ilyen eset, mert ha a doki azt mindja, h 10%esély van arra, h beteg a gyerek, a legtöbben elvetetik. Ami ugye azt jelenti, h 10ből 9 egészségeset vetetnek el. De azokról már senki nem tudja meg, hogyha megtartották volna, egészségesek lettek volna. Ez csak ilyen esetekben derül ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!