Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két vetélés után, az orvosom...

Két vetélés után, az orvosom azt mondta, hogy ki kell vizsgálni, hogy mitől lehet, nincs-e valami baj. Milyen vizsgálatokra számítsak?

Figyelt kérdés
Már van egy 3éves kicsi lányom.Szeretnénk neki kistestvért,de sajnos kétszer is elvetéltem,mindig 7hetesen.
2011. ápr. 29. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Progipótlást próbáltatok már?

Én is elvetéltem 7 hetesen, a következő pozitív teszttől kezdve Utrót használtam (egy lombikostól vettem 6 dobozzal) és most megmaradt a baba. A doki nem is tud róla, de nem az orvos a fontos, hanem a babám.

2011. ápr. 29. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért érdekes tanács, hogy ne a dokival foglalkozzon, hanem önszorgalomból szedegessen ezt-azt.

Nem tudom, hogy milyen vizsgálatok vannak, milyen sorrendben, ahány doki, annyiféle. Két ismerősömnek is a 2. - 3. évben derült ki, hogy inzulin rezisztenciájuk van (mindkettőnek már egy csomó vizsgálatot csináltak előtte). Pedig ez vérvétellel kideríthető...

2011. ápr. 29. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első válaszolóval abszolút nem értek egyet!

Vizsgáltasd ki magad, hogy nincs-e sárgatest-elégtelenséged, bármi hormonális problémád.Ha sokáig szoptattál, akkor is lehet ilyesmi. Én orvos szavára adnék inkább, és semmit ne szedj orvosi utasítás nélkül!

2011. ápr. 29. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!