Két vetélés után, az orvosom azt mondta, hogy ki kell vizsgálni, hogy mitől lehet, nincs-e valami baj. Milyen vizsgálatokra számítsak?
Progipótlást próbáltatok már?
Én is elvetéltem 7 hetesen, a következő pozitív teszttől kezdve Utrót használtam (egy lombikostól vettem 6 dobozzal) és most megmaradt a baba. A doki nem is tud róla, de nem az orvos a fontos, hanem a babám.
Ez azért érdekes tanács, hogy ne a dokival foglalkozzon, hanem önszorgalomból szedegessen ezt-azt.
Nem tudom, hogy milyen vizsgálatok vannak, milyen sorrendben, ahány doki, annyiféle. Két ismerősömnek is a 2. - 3. évben derült ki, hogy inzulin rezisztenciájuk van (mindkettőnek már egy csomó vizsgálatot csináltak előtte). Pedig ez vérvétellel kideríthető...
Az első válaszolóval abszolút nem értek egyet!
Vizsgáltasd ki magad, hogy nincs-e sárgatest-elégtelenséged, bármi hormonális problémád.Ha sokáig szoptattál, akkor is lehet ilyesmi. Én orvos szavára adnék inkább, és semmit ne szedj orvosi utasítás nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!