Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Titeket milyen vizsgálatokra...

Titeket milyen vizsgálatokra küldött el a dokitok többszöri vetélés után?

Figyelt kérdés
Már 3 terhességem végződött vetéléssel,mind a 7.héten.Nálatok milyen bajt találtak,ami okozhatta?
2009. nov. 16. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 volt, de hihetetlen, de semmire nem küldött!Azt mondta ez a természet!A mostani terhességemnél viszont az első trimeszterben semmit nem csinálhatok!Annyira semmit, mintha nyomorék lennék!Azt mondta vagy befekszem, vagy otthon fekszem naphosszat!Én itthon fekszem!Most 10 hetes vagyok, és remélem nem lesz baj!
2009. nov. 16. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem min. 2 korai volt 6 hónap alatt. Azért írtam így, mert a többinél nem teszteltem. Szerintem nálam a progeszteron kevés. Orvos még csak most jön.
2009. nov. 16. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és remélem hormonvizsgálatra fog elküldeni először...
2009. nov. 16. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos,semmi baj probálkozni kell 8 hétre ment el 1 évig semmi és most lehet hogy sikerült.
2009. nov. 16. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Májusban volt missed abom, azóta voltam:

homonkivizsgálás

teljes immunológia kivizsgálás (autoimmun,citológia, rizikófaktorok,véralvadás)

teljes endokrin kivizsgálás (decemberben MRI)

teljes nőgyógyászati kivizsgálás

teljes gasztro kivizsgálás.

Mert a vérvételnél a CK-m magas volt, ami gyulladásra utalt.

Mindenki mást vetett fel: autoimmun, PCO,szívizomgyulladás...de igazából csak túltermeli a szervezete, a prolaktint

2009. nov. 18. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kettő volt, mindkettő a 6. héten. Ultrahang(ok), vérvétel, vizelet, (hormonvizsgálat) - eredmény: magas tesztoszteron, PCO. Fogynom kell és gyógyszert kapok majd. Mindenképp érdemes kicsit utána nézni a dolgoknak.
2009. nov. 18. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első vetélésem után semmilyen vizsgálatra. A második után elküldött genetikai tanácsadásra ami fabatkát sem ért. A harmadik terhességemnél felkerestem egy másik orvost aki méhtükrözést javasolt. Persze minden rendben volt. A harmadik baba elvesztése után magán genetikai tanácsadásra mentünk. Végeztek kromoszomavizsgálatot, elmentem endokrinologiára. Minden rendben volt. Ezek után még volt két elhalt terhességem. Most már a Czeizel Endrét kerestük fel. Néztek egy egyszerű hormont amiből kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem. Vizsgáltak három gént, az egyik szerint a protrombin génemmel van egy kis gond. Most itt tartunk.

Ha sikerül teherbeesnem rögtön menni kell a most már harmadik nőgyógyászomhoz és gyógyszert ír fel a progi miatt.

2009. nov. 18. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 volt eddig és immunológiai és haemostasis viszgálatra küldtek el, ahol mindent rendben talált. Voltam kromoszómavizsgálaton, ennek eredményére még várok és ha most megjön, akkor megyek 3. napi hormonvizsgálatra. Gyógyszereket ha terhes leszek mindenképpen szednem kell, de még nem derült ki semmi, eddig mindenem ok volt.
2009. nov. 19. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!