Titeket milyen vizsgálatokra küldött el a dokitok többszöri vetélés után?
Májusban volt missed abom, azóta voltam:
homonkivizsgálás
teljes immunológia kivizsgálás (autoimmun,citológia, rizikófaktorok,véralvadás)
teljes endokrin kivizsgálás (decemberben MRI)
teljes nőgyógyászati kivizsgálás
teljes gasztro kivizsgálás.
Mert a vérvételnél a CK-m magas volt, ami gyulladásra utalt.
Mindenki mást vetett fel: autoimmun, PCO,szívizomgyulladás...de igazából csak túltermeli a szervezete, a prolaktint
Az első vetélésem után semmilyen vizsgálatra. A második után elküldött genetikai tanácsadásra ami fabatkát sem ért. A harmadik terhességemnél felkerestem egy másik orvost aki méhtükrözést javasolt. Persze minden rendben volt. A harmadik baba elvesztése után magán genetikai tanácsadásra mentünk. Végeztek kromoszomavizsgálatot, elmentem endokrinologiára. Minden rendben volt. Ezek után még volt két elhalt terhességem. Most már a Czeizel Endrét kerestük fel. Néztek egy egyszerű hormont amiből kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem. Vizsgáltak három gént, az egyik szerint a protrombin génemmel van egy kis gond. Most itt tartunk.
Ha sikerül teherbeesnem rögtön menni kell a most már harmadik nőgyógyászomhoz és gyógyszert ír fel a progi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!