Az első terhesgondozáson milyen vizsgálatokra számítsak?
Ugye a védőnős gondozásra gondolsz? Én hétfőn voltam először 9 hetesen. Kellett vinni egy olyan orvosi papírt amin szerepel hogy van szívhangja a babának (életjelenség kimutatható) Kiállította a kiskönyvemet. és csak megmérte a súlyomat, a vérnyomásomat és a vizeletmintámat megvizsgálta (ph, fehérje). Ezen kívül alá kellett írni egy két dolgot, hogy megértettem hogy csak bevizsgált vizet iszok meg adok a babnak és hasonlóakat. Aztán kaptam kisdossziét, amiben tarthatom a papírokat, meg szórólapot, meg egy anyás magazint. Az egész 1-másfél óra volt, mert míg kitölt mindent az idő. A többi már rövidebb lesz azt mondták.
Persze ha nem a védőnősre gondolsz akkor bocsi. Csak mert az 1. uhut ír meg ilyeneket hát nekem nem csináltak ilyet. Azt csak a nőgyógyászom.... Gratulálok és problémamentes babvárást nektek!
kedves második:
nekem a terhesgonodzást a magándoki végezte,nem a védőnő
előző
a vér és vizeletvizsgálatokat, UH-okat abban kórházban csinálták, ahol a dokim dolgozott
a védőnő max megmért és beszélgettünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!