Úgy néz ki hármas ikreket várok. Hogyan fogom őket kihordani? Nem lesz bajuk?
Csak jóra kell gondolni. Engem is mindig paráztattak a terhességem alatt, de nem hagytam magam. Még a dokim is kicsit be volt... szerintem, én meg mindig mondtam neki, hogy úgyis magánál fogok szülni, nem lesznek korababák! Igaz csak ketten voltak a pocakomban.
Egyébként nagyon sok terhesség indul ikresnek, csak még nem is tud róla az ember, az egyik elhal. Mostanában azért derül ki több ilyen eset, mert korán megyünk uh-ra. Ennyi.
Megmaradnak a babáid, ne aggódj. A harmadik még ugyan kétséges, de ha "csak" kettő marad, annak is nagyon örülj és pozitívan állj hozzá!!!!!! Minden sikerül!!!
35+5 hétre szültem a fiaimat, 2 nap miatt korababák, de semmi bajuk nem volt. 2 és 2,5 kg voltak, 10 nap után jöttünk haza. fél évesek, 6,5 és 7,5 kg-ok, és koruknak megfelelően fejlődnek. Fölösleges volt a paráztatás. Ráadásul nekem ott volt az alig 1 éves lányom, akit el kellett látnom a házimunka mellett, és nem volt gond. Pedig már az elején nyílt a méhszájam is. Persze vigyázni kell, nem azt mondom, de nagyon sok pozitív példa is van, nem kell csak a negatívakat nézni!
Amúgy meg elég akkor bánkódnia az embernek az egészséges félszen felül, amikor baj van.
Látogass el az ikresek.hu-ra, ott tudsz beszélgetni is 3as ikresekkel.
Nagyon vigyázz magatokra!!!!
Ketten maradtak a picik, szépen fejlődnek! :)
holnap leszek 9 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!