Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy néz ki hármas ikreket...

Úgy néz ki hármas ikreket várok. Hogyan fogom őket kihordani? Nem lesz bajuk?

Figyelt kérdés
Picit váratlanul ért, hogy hárman vannak. Van itt olyan, aki hasonló helyzetben volt?
2011. febr. 28. 14:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Inszeminációval sikerült teherbe esnem.
2011. febr. 28. 17:26
 12/23 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerős lánynak is 3-as ikreknek indult a terhesség és végül 1 baba lett belőle, sajnos benne van a kalapban, hogy nem lesz 3 kisbabátok.
2011. febr. 28. 20:23
 13/23 A kérdező kommentje:
Én attól félek a legjobban, hogy egy sem marad meg. De próbálok csak a jóra gondolni!
2011. febr. 28. 21:03
 14/23 anonim ***** válasza:

Csak jóra kell gondolni. Engem is mindig paráztattak a terhességem alatt, de nem hagytam magam. Még a dokim is kicsit be volt... szerintem, én meg mindig mondtam neki, hogy úgyis magánál fogok szülni, nem lesznek korababák! Igaz csak ketten voltak a pocakomban.

Egyébként nagyon sok terhesség indul ikresnek, csak még nem is tud róla az ember, az egyik elhal. Mostanában azért derül ki több ilyen eset, mert korán megyünk uh-ra. Ennyi.

Megmaradnak a babáid, ne aggódj. A harmadik még ugyan kétséges, de ha "csak" kettő marad, annak is nagyon örülj és pozitívan állj hozzá!!!!!! Minden sikerül!!!

35+5 hétre szültem a fiaimat, 2 nap miatt korababák, de semmi bajuk nem volt. 2 és 2,5 kg voltak, 10 nap után jöttünk haza. fél évesek, 6,5 és 7,5 kg-ok, és koruknak megfelelően fejlődnek. Fölösleges volt a paráztatás. Ráadásul nekem ott volt az alig 1 éves lányom, akit el kellett látnom a házimunka mellett, és nem volt gond. Pedig már az elején nyílt a méhszájam is. Persze vigyázni kell, nem azt mondom, de nagyon sok pozitív példa is van, nem kell csak a negatívakat nézni!

Amúgy meg elég akkor bánkódnia az embernek az egészséges félszen felül, amikor baj van.

Látogass el az ikresek.hu-ra, ott tudsz beszélgetni is 3as ikresekkel.

Nagyon vigyázz magatokra!!!!

2011. márc. 1. 09:11
 15/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. márc. 1. 09:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagy? Vagytok?
2011. márc. 27. 19:27
 17/23 A kérdező kommentje:

Ketten maradtak a picik, szépen fejlődnek! :)

holnap leszek 9 hetes.

2011. márc. 27. 20:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Kitartást és jó egészséget!
2011. márc. 28. 13:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Jó egészséget kívánok nektek!
2011. márc. 30. 11:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönjük! :)
2011. márc. 30. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!