Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes kismamák hogy vagytok...

24 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyire nő a pocitok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 17:37
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
előző vagyok,azt elfelejtetem hogy most 102 cm a haskörfogatom,hogy válaszoljak a kérdésre is:D.
2011. márc. 2. 18:21
 22/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

24 hetes, és kisfiú:-) Június 22-re vagyok kiírva. Nekünk is sok minden van már,apránként szerzünk be dolgokat. És szerencsénk is van, hisz a 2 unokaöcstől "örökölünk" nagyon sok mindent:-)

Egy kérdés ami nagyon izgat, Ti milyen takaróval fogjátok betakarni a kicsit? Milyen lesz a töltelék? Valóban nem jó a toll, és a vatelin bélés?

Köszi a válaszokat.

Hasna

2011. márc. 2. 18:22
 23/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm a sok választ:)

Nekem még nem olyan nagy a hasam Adri neked nagyon jó az alakos és a pocid is nagyon szép nekem azért nem látszik még ennyire szépen mert széles a csípőm:) takaróra sajnos nem tudok semmit irni mert még nem vettük meg mi sem és nem is fogjuk még most majd mielött szülök:)

2011. márc. 2. 18:39
 24/29 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy 4dre nem szeretnénk menni mert nekem nagyon nem tetszik.
2011. márc. 2. 19:05
 25/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok aki linkelt 2 pocakos képeket.

Mi nem hiszem hogy takarózni fogunk, inkább a hálózsák mellett vagyunk...persze lesz takaró is de a lakásban mindig bmi meleg van ezért elég egy vékonyabb hálózsák...(nyárra meg főleg).

A takarót meg majd a brendonba fogunk nézni...szerintem ugyan olyat mint a kislányomnak van.

4d-n voltunk már a 18. héten :)) Nagyon-nagyon jó volt...és megerősítést is kaptunk hogy tényleg fütyis ...pedig már a 12 hetes uh-n határozottan megmondta az orvos :))

Üdv: Timi

2011. márc. 3. 06:24
 26/29 A kérdező kommentje:
Szia Timi!Ne haragudj hogy Adrinak írtalak csak utánad írt és ezért történt amúgy egy gyors kérdés műkörmöt azt lehet rakatni?nem árt a babának?
2011. márc. 3. 09:16
 27/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!tegnapi 17:31-es vagyok.köszönöm a bíztatást a kg-at illetően de azért elkeserdtem mert egyáltalán nem eszek sokat,sőőőt ....

jövőhéten cukorterhelés-)alig várom!jó egészséget Nektek!

2011. márc. 3. 14:54
 28/29 anonim ***** válasza:

ja és a takarót elfelejtettem -(

mi is hálózsákozunk én a c&a-ban vettem szép és jó áron, meg egy télit de az 74-es hogy kibírja majd a téli szezont is.

2011. márc. 3. 14:56
 29/29 anonim ***** válasza:
sziasztok! igaz, még csak 22+4 napos vagyok, de írok... néhány rugit vettem már, mást még nem, lassan viszont már szeretnék kiságyat, pelenkázót, stb, hogy a szoba mihamarabb kész legyen. Én babakocsit sztem csak szülés után veszek, egy pár napig hétig úgysem teszem babakocsiba az elején. viszont ezen kívül mindent szeretnék szépp lassan megvenni, hogy ne egyszerre kelljen csomó pénzt kiadni, meg kapunk is néhány dolgot... a pocim 86 cm. ez lehet, h kicsinek tűnik, nem vagyok sovány, nem is voltam, de a derekam karcsú volt, szóval ehhez képest nagy a pocim!
2011. márc. 3. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!