24 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyire nő a pocitok?
Sziasztok!
24 hetes, és kisfiú:-) Június 22-re vagyok kiírva. Nekünk is sok minden van már,apránként szerzünk be dolgokat. És szerencsénk is van, hisz a 2 unokaöcstől "örökölünk" nagyon sok mindent:-)
Egy kérdés ami nagyon izgat, Ti milyen takaróval fogjátok betakarni a kicsit? Milyen lesz a töltelék? Valóban nem jó a toll, és a vatelin bélés?
Köszi a válaszokat.
Hasna
Sziasztok!Köszönöm a sok választ:)
Nekem még nem olyan nagy a hasam Adri neked nagyon jó az alakos és a pocid is nagyon szép nekem azért nem látszik még ennyire szépen mert széles a csípőm:) takaróra sajnos nem tudok semmit irni mert még nem vettük meg mi sem és nem is fogjuk még most majd mielött szülök:)
Sziasztok!
Én vagyok aki linkelt 2 pocakos képeket.
Mi nem hiszem hogy takarózni fogunk, inkább a hálózsák mellett vagyunk...persze lesz takaró is de a lakásban mindig bmi meleg van ezért elég egy vékonyabb hálózsák...(nyárra meg főleg).
A takarót meg majd a brendonba fogunk nézni...szerintem ugyan olyat mint a kislányomnak van.
4d-n voltunk már a 18. héten :)) Nagyon-nagyon jó volt...és megerősítést is kaptunk hogy tényleg fütyis ...pedig már a 12 hetes uh-n határozottan megmondta az orvos :))
Üdv: Timi
Sziasztok!tegnapi 17:31-es vagyok.köszönöm a bíztatást a kg-at illetően de azért elkeserdtem mert egyáltalán nem eszek sokat,sőőőt ....
jövőhéten cukorterhelés-)alig várom!jó egészséget Nektek!
ja és a takarót elfelejtettem -(
mi is hálózsákozunk én a c&a-ban vettem szép és jó áron, meg egy télit de az 74-es hogy kibírja majd a téli szezont is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!