Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes kismamák hogy vagytok...

24 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyire nő a pocitok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 17:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Igaz még csak 22 hétnél járok,de tekintélyes pocival rendelkezem. Érdekesség,hogy az utóbbi két hétben nőtt nagyra. Addig nem is látszott. Neked mi lesz,lányod, Fiad? Hanyadik terhesség? Enyém második,úgy tűnik leányzó. Van már egy fiam. Szép heteket,könnyű szülést!
2011. febr. 26. 19:03
 2/29 A kérdező kommentje:
Szia!Első terhességem és sajnos a kicsikénk nagyon nem akarja magát megmutatni sajnos még nem tudjuk de remélem a 28 hetes uhn kiderül hogy mi lessz a pocaklakó.És mit szeretnél most?fiut vagy lányt bár már irtad hogy ugy néz ki hogy kiscsaj de mit szeretnél?Mi nagyon szeretnénk ha kislányunk lenne!Megvan már a neve?Nálunk ha lány akkor Édes Ketrin ha fiu akkor Édes Dominik:)
2011. febr. 26. 19:14
 3/29 anonim ***** válasza:
Lányt szeretnék,de ha öcskös lesz se baj. A mi lány nevünk Nikoletta,fiú Alex. Mikorra vagy kiírva? Én Júli. 4.
2011. febr. 26. 19:33
 4/29 A kérdező kommentje:
Szia én Június 23 ra vagyok kirva de azt mondja a dokim szerinte egy héttel elöbb fog jönni a picúr bár nem is bánnám, csak annál hamarabb ne jöjjön nehogy baja legyen.Ti vettetek már valamit a picinek?Mikor pakolod be a kórházi cuccokat?Szerinted a picinek mit kell vinni?sote2őn fogok szülni.Te hol fogsz szülni?
2011. febr. 26. 20:16
 5/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is Júli 4re vagyok kiírva.Nekem is nagy pocim van már,kisfiú már az elején megmondták és azóta is az.Nekünk babakocsit sikerült eddig venni,szépen sorban akarjuk a dolgokat,hogy ne egyszerre kelljen kiadni ennyi pénzt.Én a Sote Ien szülök.
2011. febr. 27. 09:32
 6/29 anonim ***** válasza:
Szia! Első válaszadód vagyok. A doktoroknak szokás azt mondani,hogy hamarabb fogsz szülni a kiírtnál. Az elsőnél engem is áltattak egy-két sőt három héttel hamarabbi szüléssel(nagy volt a hasam és hamar beékelődött a fiam),mégis 4 napot ráhúztam. Gondolom nagynak találja a hasad Neked is. Mi vettünk már babakocsit(az elsőt tönkrevágtam he-he),néhány olcsóbb árkategóriás ruhát,ennyi. A kórházi pakkot majd a 30-34-ik hét után szedem össze. Addig lakásfestés,nagytakarítás. Ti megvagytok már ezzel? Üdv a másik Júli 4.-re várónak is!
2011. febr. 27. 10:55
 7/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A hasam picike nagyon inkább olyan még mintha jóllaktam volna a dokim meg még soha nem tévedett nagyon izgulós vagyok ezért felfogadtam magyarország legjobb magándokiját.Hát kiderül hogy mi lessz,a nagytakarítást majd a festés után csinálom addig csak ilyen szokásos takarítást és havonta egyszer egy kicsit nagyobb takarítást végzek májusba lessz a festés és utána egy hatalmas nagy mindent bele takarítás nagyon sok holmit megvettem már a picinek többek közt a kiedvencemet a babakocsit :)
2011. febr. 27. 13:59
 8/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok. 23+4 hetes vagyok. Kecskeméten fogok szülni, június 21.-re vagyok kiírva. Elég vékony alkat vagyok, ezért én már a 8. héttől láttam magamon, h babánk lesz. Most már nagyon szép kerek, jól látható pocakom van. A baba már 540g, és 99% kislány.:) Még nem vettünk semmit, de lassan elkezdjük, h ne egyszerre kelljen mindent.

Jó babavárást mindenkinek!:)

2011. febr. 27. 17:32
 9/29 anonim ***** válasza:
Magyarország legjobb magándokiját? Megvagy vele elégedve? Biztos sokat kér vizsgálatkor,szülés után... Én nem fogadtam orvost,bár én messze vagyok a pesti viszonylatoktól,nálunk kicsit régimódibbak a dolgok és ha lenne fogadott orvosom sem kapnék jobb,kellemesebb ellátást szüléskor a személyzettől. Annó mikor a fiamat szültem,a szobatársam szintén első szülésére megfogadta a szülésznőt,orvost és még egy egészségügyben dolgozó barátnője is jelen volt a szülésnél. Csalódott volt,azt hitte majd mindenki körbeugrálja,a kívánságait lesi,de nem ez lett. Ugyanazt a szakképzett ellátást kapta mint én a csóró anyuci. Most megtehetném a magánszakrendelést,de a látottak,hallottak alapján kihagyom. Az SZTK-ás doki is jó fej,tőle is kérdezhetek bármit. Amúgy a siralmas Békés megyéről van szó. Babacuccokat meg azért nem kell vennem nagy tételben,mert van mindenünk. Kiegészítés kell(cumi,cumisüveg,pelenka,új ruhák,utazóágy). Milyen babakocsit vettél? Mi 3 kerekűt ABC Design (most ez lett a mániám).
2011. febr. 27. 17:48
 10/29 anonim ***** válasza:
Hopp az lemaradt,hogy első voltam.
2011. febr. 27. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!