24 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyire nő a pocitok?
11/29 A kérdező kommentje:
Szia!Igen eléggé sokat költök dokira de megéri mert minden vizsgálatkor amikor megyek az asszisztens még levetkőzni is segít és nagyon kedvesek velem mindenből megkapom a legjobbat és majd a picimnek is meg fogok adni mindent nem vagyunk gazdagok de középkategóriát mondhatom hogy benne vagyunk rendesen.Babakocsiból nekem nagyon tetszett a bergon és meg is vettem első látásra szerelem volt amikor megláttam és könnyü is illetve az ára is aránylag jó volt a színe is nagyon tetszik mert még nem tudom hogy fiu vagy lány lessz a béby ezért uniszexet vettem szürke alapon bordó csíkok vannak benne:)
Az enyém sötétkék alapon világoskék bevarrásos,zsebes,óriás bevásárlókosárral(ezt fontosnak tartom,kert városban lakunk és mire a belvárosból hazavergődök a vásárlás után...hát kell a nagy raktér). 3 brutál nagy kereke van<-ez Apát is lenyűgözte. Fiam alig várja,hogy Ő is tolhassa. Lesz babaszobátok? Én jobbnak látom,ha egy pár évig még velünk alszanak mindketten,de külön ágyban.
2011. febr. 28. 13:07
13/29 A kérdező kommentje:
Szia! Igen lessz külön szoba pont a mi hálószobánk ajtója melett van az övé és már csak ki kell festeni meg be kell pakolni a cuccait a picinek :)
Akkor hajrá! További jó babavárást és könnyű szülést mindkettőnknek! :)
2011. márc. 1. 08:23
Sziasztok!Én is 24 hetes vagyok és kislányunk lessz.Már nekem is szép nagy pocim van.Én nem tartozom a babonásak közé szóval már rengeteg mindent megvettünk.Babakocsi,kiságy,hordozó,Ágynemű és még sorolhatnám...Június 22-re vagyunk kiirva:)
2011. márc. 2. 14:38
Sziasztok!
Júni 28-ra vagyok kiírva uh még nem töltöttem be a 24 hetet. Kisfiú lesz :) már van egy nővére is.
Pocakméretben itt tartok:
[link]
[link]
2011. márc. 2. 15:01
Sziasztok!
Én 24+1 hetes vagyok, június 24-re vagyok kiírva.
Kedves utolsó! Pont ilyen az én pocim is. Mindenki azt mondja, hogy biztos nagy baba lesz.
Írta itt valaki a baba súlyát is. Ezt szokták mondani a dokik? Mert az én orvosom még sohasem mondta a baba súlyát. Csak leméri a méreteit és annyi.
Ja, és sajnos még nem mutatta magát rendesen, úgyhogy nem tudjuk a nemét. Babakocsi, kiságy már megvan.
Mentek 4d-re?
Adri
2011. márc. 2. 17:27
sziasztok!
Én 23+3 hetes vagyok kisfiam lesz -))))
mi most festettünk és a bútor is megérkezik 2 hét múlva
első baba de én semmit se hagyok a végére csak pihenni akarok...
ruhák 56-68 megvan,babakocsi,cumisüveg stb....
én már 6,5 kg -ot híztam a doki szerint sok...ti mennyinél jártok?
2011. márc. 2. 17:31
Én 2 kg-nál tartok, de az elején alig bírtam enni.
Mi is azért vettünk meg nagyjából mindent, hogy a végén már csak max. ruhamosás, vasalás, pihenés és jöhet a gyerkőc. Nem akartam mindent az utolsó pillanatra hagyni.
Adri
2011. márc. 2. 17:38
20/29 anonim válasza:
sziasztok.én is 23+3 hetes kismami vagyok,én már 8 kg híztam,ezt neked írom 17:31-es,úgyhogy ne aggódj:).nekünk is meg van már kiságy,babakocsi kaptunk már egy csomó kis rucit,de még sok minden kell úgyhogy szép lassan mindent megveszünk.azt elfelejtetem hogy kislány lesz:),akit már nagyon várunk!
2011. márc. 2. 18:06
Kapcsolódó kérdések: