Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire intenzíven kell a...

Mennyire intenzíven kell a picinek mozognia a 21. hétben?

Figyelt kérdés
21 hetes kismama vagyok és kb. 1 hete mozog a babam. kb. 3 napja alig érzem ezt a mozgást, pedig elotte eléggé intenzív volt. Foleg esténként. Tegnap voltam ultrahangon és a doki azt mondta, hogy minden nap kell éreznem, meg o a nap 2/3-át átalussza. Tehát lehethogy akkor mozgékony, mikor én alszom. Mennyire intenzíven kell a picinek mozognia ebbe a korszakban? Írjátok meg tapasztalataitokat. Koszi.
2008. febr. 2. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Kb.nekem is ilyenkor kezdett el mozogni,de ne aggódj,mert akkor lehetne érezni jobban,amikor te alszol.Meg ha el vagy foglalva,akkor nem is figyelsz annyira rá.A későbbiekben bőven fogod érezni.Egy 35 hetes kismama
2008. febr. 2. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia.Én 20hetes vagyok,de én elég rég érzem a baba mozgását(nem ő az első gyerek)de pár napja nekem is alig alig mozog,de mikor mozog akkor is inkább este.Nekem azt mondta a dokim,hogy semmi gond,nekik is lehetnek aktívabb és passzívabb időszakaik.
2008. febr. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!