Mennyire intenzíven kell a picinek mozognia a 21. hétben?
Figyelt kérdés
21 hetes kismama vagyok és kb. 1 hete mozog a babam. kb. 3 napja alig érzem ezt a mozgást, pedig elotte eléggé intenzív volt. Foleg esténként. Tegnap voltam ultrahangon és a doki azt mondta, hogy minden nap kell éreznem, meg o a nap 2/3-át átalussza. Tehát lehethogy akkor mozgékony, mikor én alszom. Mennyire intenzíven kell a picinek mozognia ebbe a korszakban? Írjátok meg tapasztalataitokat. Koszi.2008. febr. 2. 11:41
1/2 anonim válasza:
Kb.nekem is ilyenkor kezdett el mozogni,de ne aggódj,mert akkor lehetne érezni jobban,amikor te alszol.Meg ha el vagy foglalva,akkor nem is figyelsz annyira rá.A későbbiekben bőven fogod érezni.Egy 35 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Szia.Én 20hetes vagyok,de én elég rég érzem a baba mozgását(nem ő az első gyerek)de pár napja nekem is alig alig mozog,de mikor mozog akkor is inkább este.Nekem azt mondta a dokim,hogy semmi gond,nekik is lehetnek aktívabb és passzívabb időszakaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!