Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit kellene mozognia?

Mennyit kellene mozognia?

Figyelt kérdés

20 hetes terhes vagyok, betöltött 17 hetesen éreztem először mozgást, de azóta is alig-alig. Mennyire baj ez? Örülök, ha 2-3 naponta bejelentkezik.

Tudom, hogy van aki ilyenkor kezdi csak érezni.

Már van egy kisfiam, ő 19 hetesen kezdte a mozgolódást és egyből olyan erősen, hogy majd' kirúgta a ház oldalát, és minden nap éreztem.

Szerintetek kell aggódnom vagy csak lusta őkelme?

Szerdán megyek dokihoz, de megőrülök, hogy talán valami nem oké.

2011. júl. 31. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
19 hetes vagyok, 16 hetes kora óta érzem, de én sem mindig. Közbe rugdos egyet, aztán elnyugszik. Szerintem még van helye elbújni. Én holnap megyek dokihoz, akkor úgyis megmondja, mi van.
2011. júl. 31. 12:26
 2/4 anonim válasza:

Szerintem ne aggódj... ha baj van, annak mindig van jele, vér, fájdalom, stb...

Nekem pl a hasfalamnál volt a méhlepény és csak finom mozgásokat éreztem, sosem "rúgta ki a fiam a ház oldalát".

Ilyenkor azért még elég pici a gyerek, van bőven helye mozogni úgy is, hogy nem érzed.

2011. júl. 31. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy ilyen a vérmérséklete a babának :-D Ismerős!

Az első lányunk alig mozgolódott valamit- ritka nyugis gyermek is lett! A mai napig olyan!

A második lányunk be pótolta amit a nővére kihagyott- hát,most 2 évesen is olyan izgága,minden rosszban benne van! :-D

A harmadikat viszont még nem tudom hova tenni,mert vagy alig mozgott,ahogy Nálad:2-3 naponta,vagy egész nap le sem állt.

Nem kell aggódni,normális,ha 1-2 vagy 2-3 naponta érzed csak!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

Üdv:33 h.km

2011. júl. 31. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni. Még nagyon kicsike, de idővel egyre gyakrabban és erősebben fogod majd érezni. Az elején én sem éreztem minden nap. Én 18 hetesen éreztem először, akkor sem mindig, most meg le sem akar nyugodni.

39hkm

2011. júl. 31. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!