28hetes varandos vagyok es azt szeretnem tudni a babanak 1nap hanyszor kell mozognia?
Szia!
Minnél többet.Ha koffeint iszol,akkor aktív a baba,de nem ajánlom.
viszont az is hallottam,hogy ha sokat mozog,a köldökzsinor a nyakára csavarodik.(nem rémhírek).:(
Első babám alig-alig mozgott, őt úgy kellett felbökdösni.
Második babám viszont állandóan, minden órában többször is éreztem.
A köldökzsinór akkor is rá tud tekeredni, ha csak napi 1-szer mozdul, ehhez nem kell túl sokat mozogni.
Igen, a napi 10 mozgás a normálisnak mondható. Az én Babóm is lustácska, mindig aggódtam a dokimnak, aki mindig megnézte UH-n, áramlást nézett stb. és mindig mindent rendben talált. Ő mondta a napi 10 mozgást is.
Most 38 hetesek vagyunk és már hogy nem sok helye van a Kicsikémnek minden apró mozdulását érzem, sőt......néha már kicsit többet is a kelleténél.De nem bánom!:)
A 10 a normális? Még csak 10 óra van, de mi már meghaladtuk a 10-et.
29hkm
Szia!
Elvileg még nem is kell számolnod. Nekem csak most kell elkezdeni hétfőn 34 hetesen. 1 órán belül kéne nézni a mozgást és a 10-et kéne megmozognia. Nekem ks van ilyen gondom, hogy de. már megmozogja (jóval többet) és du inkább alszik!
De ahogy telik az idő már kevesebbet fog mozogni, mert pici lesz neki a hely.
Üdv: 34h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!