Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen többet kellene...

25 hetesen többet kellene mozognia? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok, és szeretném megkérdezni azoktól akik velem egyidősek, vagy idősebbek, hogy nektek most -e pár napban többet mozog a babátok? Nekem alig, 2 nappal ezelőtt nagyon aktív volt, habár tegnap este is nagyon nyujtozhatott, mert elég jol éreztem, de hiányzik az állando ficánkolás! Vagy még nemkellene állandó ficánkolást éreznem, elégedjek meg azzal, hogy bejelez többször?
2010. júl. 31. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Az elmult par napban en is megijedtem, hogy van valami baj. De igazabol a babaknak is szukseguk van az alvasra. Az enyem pl. akkor rugdos de ugy igazan, ha ehes vagyok es reggel meg este. Este a szezon akkor akrobatazik...aztan megy velem aludni.

Olyan ijeszto neha ugye?

Egesz nap elringatod ot a pocakodban azzal, hogy jossz-mesz es akkor kezd el igazan edzeni, mikor lefekszel vagy ugy ulsz ahogy az neki valamiert nem jo es elkezd helyezkedni. Nekem legalabbis igy van.

27 heteske

2010. júl. 31. 14:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is pontosan igy van ahogyan te is irod! Legaktivabb reggel és este, na meg ha ülő helyzetben vagyok! Ma is rugdosott, csak volt 1-2 nappal ezelőtt olyan is, hogy szinte meg sem akart állni egésznap, leheth. csak ezt hiányolom, de végülis, nekik is pihenniük kell, nemigaz?! Köszi a válaszod! Boldog babavárást! Egyébként mit vársz? F/L ?
2010. júl. 31. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szió!

Nekem is így volt a 25 hét táján, alig éreztem, és akkor is csak akkor, ha megpihentem, meg este.

Szóval nyugi, Nekem a doki azt mondta, hogy ha a napi 10 mozgás megvan, akkor nem kell aggódni.

Csomószor szívbajt kaptam, hogy vmi gáz van, főleg ha esett az eső, hideg volt, vagy ha nagyon kifárasztottam magam.

Aztán általában másnapra meglódult...:-DD

Én nagyon szeretem, ahogy mocorog.

Most meg aztán már kinyomja az oldalamat sokszor...:-))

38 hetes

2010. júl. 31. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!