25 hetesen többet kellene mozognia? Bőv. Lent.
Az elmult par napban en is megijedtem, hogy van valami baj. De igazabol a babaknak is szukseguk van az alvasra. Az enyem pl. akkor rugdos de ugy igazan, ha ehes vagyok es reggel meg este. Este a szezon akkor akrobatazik...aztan megy velem aludni.
Olyan ijeszto neha ugye?
Egesz nap elringatod ot a pocakodban azzal, hogy jossz-mesz es akkor kezd el igazan edzeni, mikor lefekszel vagy ugy ulsz ahogy az neki valamiert nem jo es elkezd helyezkedni. Nekem legalabbis igy van.
27 heteske
Szió!
Nekem is így volt a 25 hét táján, alig éreztem, és akkor is csak akkor, ha megpihentem, meg este.
Szóval nyugi, Nekem a doki azt mondta, hogy ha a napi 10 mozgás megvan, akkor nem kell aggódni.
Csomószor szívbajt kaptam, hogy vmi gáz van, főleg ha esett az eső, hideg volt, vagy ha nagyon kifárasztottam magam.
Aztán általában másnapra meglódult...:-DD
Én nagyon szeretem, ahogy mocorog.
Most meg aztán már kinyomja az oldalamat sokszor...:-))
38 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!