Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom, hogy terhes vagyok,...

Tudom, hogy terhes vagyok, elhiszitek?

Figyelt kérdés

Szóval még csak 27-e környékén kell megjönnie, és 17-én voltunk együtt ÚÚÚGY Apával, de én már most pontosan tudom, hogy terhes vagyok. Második baba lesz. Elhiszitek ezt? Vagy más is volt így köztetek, aki már gyből "tudta"? =) Persze, benne van a pakliban, hogy tévedek, de nem hinném...

Már a tesztet is megvettem, sőt, időpontot is kértem az orvoshoz, hogy időben menni tudjak. Persze, ha megjönne, természetesen lemondom az aszisztensnél. Ha kívülről látom ezt, hülyének nézem magamat, de belül pontosan tudom, hogy most VÉGRE összejött!!!

2011. febr. 24. 12:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem lombik a bébi, de az volt az érdekes, hogy 2.-ra sikerült és mikor kitoltak a műtőből, teljesen kábán én nem is emlékszem rá azt mondtam a férjemnek, hogy tudom, most sikerült és ezt tartottam szem előtt.Én érdekesnek találtam. Most 36 hetes nem sokára születik.
2011. febr. 24. 14:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Én elhiszem Neked, mert én is így voltam.

2. babát terveztük, előtte 3,5 hónappal volt egy rosszul sikerült missed ab műtétem, akkor kezdtük a próbálkozást újból. Én tudtam, hogy első hónapban össze is fog jönni a baba, mert ennek így kellett lennie. Valahol úgy éreztem, hogy ez "kárpótlás" az előtte elszenvedett dolgokért.

Majd írd meg Nálad is bejött-e!

2011. febr. 24. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Én már 9 hetes vagyok, de még mindig nem érzem, hogy babát várok...Irigyellek.
2011. febr. 24. 14:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Én első babámat várom, nem is igazán terveztük meg előre, szóval nem volt számolgatás stb. , s mégis az együttlétünk utáni este éreztem egy erős szúrást a hasamban, s akkor tudatosult, hogy sikerült a bébi :) Pedig mondom nem voltunk ráállva az ügyre, és tapasztalatom sem volt, de valahogy éreztem... és most 22 hetes kismami vagyok :) Nem hülyeség amit írsz, és szurkolok, hogy pozitív legyen az a fránya teszt!
2011. febr. 24. 15:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az első babánkat várom, előtte nem volt terhességem, az első próbálkozós hónapban megfogant, és bevallom, én az aktus után feküdtem, néztem apára...és akkor valahogy belém hasított, hogy biztos sikerült..nem mertem elmondani senkinek, csak tudatosan úgy viselkedtem, pl. esküvőre voltunk hivatalosak, ahol nem ittam alkoholt meg ilyenek...beigazolódott, most vagyunk 22+5 hetesek:D

Én hiszek neked!!4

2011. febr. 24. 15:50
 16/20 A kérdező kommentje:

Érdekes, milyen sokan vannak így....

A Fiamnál nem "tudtam", "csak" éreztem....(Ennyire nem voltam benne biztos.)

Itt, ugyanezen a lapon várjátok majd a folytatást? =)

Köszönöm, hogy válaszoltatok, és várom a további hozzászólásokat!

2011. febr. 24. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is megszoktam érezni. :)
2011. febr. 25. 12:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem beigazolódik a megérzésedet. Hogy meg lehet-e érezni? Biztosan, bár én nem éreztem semmi az elsővel, de a 14hónapos lányom a múlt héten felhúzta a pólómat, megpuszilta a pocakomat és azt mondta, hogy baba. Majd ezt többször is megismételte.Pedig nincs a környezetben állapotos nő, aki alapját összerakhatta volna a képet, hogy a baba a mama hasában van. Ma vettem egy tesztet és + volt.
2011. febr. 25. 21:24
 19/20 A kérdező kommentje:
Úristen, kedves Utolsó! Kirázott a hideg, annyira meghatottál! Boldog babavárást!
2011. febr. 26. 13:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett? Tényleg terhes vagy?
2011. márc. 8. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!