Tudom, hogy terhes vagyok, elhiszitek?
Szóval még csak 27-e környékén kell megjönnie, és 17-én voltunk együtt ÚÚÚGY Apával, de én már most pontosan tudom, hogy terhes vagyok. Második baba lesz. Elhiszitek ezt? Vagy más is volt így köztetek, aki már gyből "tudta"? =) Persze, benne van a pakliban, hogy tévedek, de nem hinném...
Már a tesztet is megvettem, sőt, időpontot is kértem az orvoshoz, hogy időben menni tudjak. Persze, ha megjönne, természetesen lemondom az aszisztensnél. Ha kívülről látom ezt, hülyének nézem magamat, de belül pontosan tudom, hogy most VÉGRE összejött!!!
Én elhiszem Neked, mert én is így voltam.
2. babát terveztük, előtte 3,5 hónappal volt egy rosszul sikerült missed ab műtétem, akkor kezdtük a próbálkozást újból. Én tudtam, hogy első hónapban össze is fog jönni a baba, mert ennek így kellett lennie. Valahol úgy éreztem, hogy ez "kárpótlás" az előtte elszenvedett dolgokért.
Majd írd meg Nálad is bejött-e!
Szia!
Én az első babánkat várom, előtte nem volt terhességem, az első próbálkozós hónapban megfogant, és bevallom, én az aktus után feküdtem, néztem apára...és akkor valahogy belém hasított, hogy biztos sikerült..nem mertem elmondani senkinek, csak tudatosan úgy viselkedtem, pl. esküvőre voltunk hivatalosak, ahol nem ittam alkoholt meg ilyenek...beigazolódott, most vagyunk 22+5 hetesek:D
Én hiszek neked!!4
Érdekes, milyen sokan vannak így....
A Fiamnál nem "tudtam", "csak" éreztem....(Ennyire nem voltam benne biztos.)
Itt, ugyanezen a lapon várjátok majd a folytatást? =)
Köszönöm, hogy válaszoltatok, és várom a további hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!