Tudom, hogy terhes vagyok, elhiszitek?
Szóval még csak 27-e környékén kell megjönnie, és 17-én voltunk együtt ÚÚÚGY Apával, de én már most pontosan tudom, hogy terhes vagyok. Második baba lesz. Elhiszitek ezt? Vagy más is volt így köztetek, aki már gyből "tudta"? =) Persze, benne van a pakliban, hogy tévedek, de nem hinném...
Már a tesztet is megvettem, sőt, időpontot is kértem az orvoshoz, hogy időben menni tudjak. Persze, ha megjönne, természetesen lemondom az aszisztensnél. Ha kívülről látom ezt, hülyének nézem magamat, de belül pontosan tudom, hogy most VÉGRE összejött!!!
Vannak, akik megérzik... A szomszédasszonyom is azt mesélte, hogy ő már 1 hét múlva tudta,hogy babát vár... Szerinte ezt minden nő megérzi.... Hát, én soha :S
Gratulálok, remélem, igazolódik a megérzésed !!!!!
Annyira édesek vagytok! =) Köszönöm, hogy EDDIG (!!!) senki nem küldött el a francba a megérzéseimmel együtt! =)
Szóval másnál is volt már hasonló....
Ne hagyjuk abba, meséljetek még hasonlókat!
12:25-ös, mintha szórul szóra én írtam volna...:)
nekem is van egy fiam, terveztük a tesót, első hónapban összejött, én már az együttlét után 1 héttel tudtam, hogy terhes vagyok, másképp fájt a mellem, a hasam, éreztem és biztos voltam benne. a nemvárt előtt 4 nappal már pozi lett a teszt. betöltött 6. hét utánra kaptam időpontot a 0. UH-ra, de előtte 3 nappal mondtam apának, hogy valami nem stimmel, egyszerűen azt éreztem, hogy nem vagyok terhes, nehéz így elmagyarázni, de nem éreztem magaménak a babát. másnap reggel kezdtem el vérezni, de mint kiderült az alacsony Hcg szintből, már egy ideje nem fejlődött. ez 15.-én volt, nem kellett műteni, most megvárunk egy mensit és lehet próbálkozni megint. mostmár kapok gyogyit, mert kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem, valószínüleg azért nem maradt meg a baba. szóval nem hülyeség, vannak erre érzékenyebb emberek.
Én szintén megéreztem, hogy jön a baba :)
Mensi előtt 1 héttel megváltozott a gondolkodásom, a viselkedésem minden, és éreztem hogy nem vagyok egyedül, figyelnem kell magamra. Sok vitamin, pihenés stb. Aztán végül amikor tényleg nem jött meg, csak néztem, mint egy bolond :D Azóta már 25 hetes a pocaklakóm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!