Terhes vagyok. Szeretném megtartani a babát, de egy érv se szól mellette.20/L tanulók gyakorlatom lesz nyáron ami meghatározná a munkalehetőségeimet, a barátommal egy hónapja vagyunk. A kérdésem megéri mindent feladni ezért a babáért?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 19:58
11/17 anonim válasza:
Szia! Nekem 17 és 18 éves koromban is volt egy-egy abortuszom, akkor azt hittem, helyesen döntök, bár családi/barátom nyomására. Azóta számolom az éveket, hány éves kislányaim lennének, bárcsak visszaforgathatnám az idő kerekét. Most egy 22 hónapos kisfiú anyukája vagyok, mégis úgy érzem, megtarthattam volna őket. Nem éheztünk, nem nyomorogtunk, csak akkor jó döntésnek tűnt.
12/17 anonim válasza:
Nincs egy érved se a baba mellett?
Mit képzelsz magadról?
Hogy dobálózhatsz egy emberi élettel???
Én is főiskolán szültem az elsőt, egyéni tanrend és kész.
De nem tudom ,minek érvelgetek itt neked.
A lényeg: ha kaptál egy gyermeket, nics jogod megölni!!!
Te miért kaptál esélyt az életre az anyádtól? és te miért nem adsz?
13/17 anonim válasza:
Csak abban az esetben tartsd meg a babad ha soha nem fogod a fejehez vagni hogy miatta ment tonkre az eleted.
14/17 anonim válasza:
21 vagyok főiskolás,31 hetes terhes.Nem cseszi el a baba az életed! Nagyon nagy ajándék!Nem dobálózhatsz csak úgy egy élettel!Egyéni tanrenddel megoldható.Egy csomó érv szól mellette, nincs jogod kioltani az életét, ajándék, téged választott, nem vagy 14 éves kislány, meg lehet oldani, csak akarni kell, nagyon megbánod ha elveteted, s lehet több gyereked majd nem lehet.
15/17 anonim válasza:
Jól értem, hogy egy hónapja vagytok együtt a barátoddal? Mennyi idős terhes vagy akkor? Ha terhes vagy, és szeretnéd megtartani, milyen érvek hiányoznak, amiket esetleg mi meg tudunk adni neked? Egy baba a világ legcsodálatosabb dolga. Nem vagy már gyerek, tudnod kell felelősséggel dönteni. Ha van segítséged, és lehetőséged, tartsd meg a babát. Ha esély sincs rá, hogy megfelelő hátteret biztosíts neki, akkor inkább vetesd el. Ennyi. Ezt neked és a barátodnak kell eldönteni.
17/17 anonim válasza:
"Van egy pár abortuszos videó is a neten, az is nagy segítség a döntésben..."
Na azok megfélemlítés miatt vannak még véletlenűl se azért hogy szeresse a babát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!