A túlsúlyos kismamák is lehetnek szerintetek szépek?
"Az elsőnek és másodiknak üzenem, hogy nagyon korlátoltak"
Jó lenne ha nem sértegetnél, ettől semmivel sem tűnsz intelligensebbnek... Nem azt írtam, hogy ha valakin súlyfelesleg van akkor gusztustalan, igénytelen és egyáltalán nem szexi. Nem erről szólt a kérdés.
Azt írtam, hogy csupán az, hogy valaki állapotos nem teszi rögtön széppé. Azért tenni is kell.
Nagyon szép tud lenni egy duci kismama is. Legtöbbjüknek az arca szépül meg. Nálam az egyedül furcsa - ismétlem furcsa, nem csúnya - , ha valaki annyira duci, hogy nem is látszik rajta a terhesség, hanem egyszer csak ott tologatja a babát.
Én sem vagyok nádszál alkat, igaz, túl kövér sem. Engem mindig az az időszak zavart kicsit, amikor aki rám nézett, nem tudta eldönteni, híztam, vagy babát várok.
De 35 fölött, némi túlsúllyal is sok dicséretet kaptam, mert mindig mosolygós és jókedvű voltam, annyira örültem a babának. Talán ez a fontos és nem a kilók.
Szerintem egyaltalan nem mindegy hogy valakin 10, 30 vagy 50kg tulsuly van.
50kg os tulsullyal nekem egyik no sem szep,fuggetlenul attol hogy kismama vagy sem.
Bocsánat, nem sértegetni akartalak!
Azonban a kérdés szerintem arról szólt, hogy egy túlsúlyos kismama lehet-e szép? Lehet.
Abban pedig igazad van, hogy tenni kell érte! De azt gondolom, hogy ez mindenkire igaz, legyen az vékony vagy duci kismama/nő.
Még egyszer elnézést, nem bunkózni akartam!
van, aki vékony, és mégsem szép. sem várandósan, sem "simán":
attól, hogy valaki nem nádszálderekú, lehet csini kismama. de sajnos sok olyan van, hogy gondolkozni kell rajta, hogy vajon ennyire kövér, vagy kismama.... láttam már csúnya, dagadt várandóst és olyat még többet, aki még szebb lett.
sztem a belső kisugárzáson múlik, hogy szép-e egy kismama, nem azon, hány kiló.
egy 55 kg-os kismama :) (17 hetes)
Én ismerek duci, sőt kövér nőket, akik nagyon szépek! Szép az arcuk, ragyog a szemük vagy gyönyörű a fogsoruk, vagy egyszerűen vidámak, boldogok, sugároznak. Vagy szimplán kedvesek, kellemesek, tyúkanyók! Nekem sokan tetszenek. Szerintem sokkal "puhábbak", nőiesebbek, nyugodtabbak, kellemesebbek tudnak lenni.
Egy vékony, de magát mégsem túl szépnek tartó kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!