Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A túlsúlyos kismamák is...

A túlsúlyos kismamák is lehetnek szerintetek szépek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 15:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2%
Nem. A szép és igényes kismama Rubint Rékánál kezdődik. Attól, mert valaki terhes, még nem kell tramplinak lennie.
2011. febr. 19. 15:17
 2/19 anonim ***** válasza:
34%

Mármint mint nő?

Mert csupán az, hogy kismama valaki még nem szépíti meg rögtön.

Sok túlsúlyos kismamán az sem látszik, hogy babát vár.

2011. febr. 19. 15:22
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Ez ugyanolyan felesleges kérdés, hogy túlsúlyosan lehet-e valaki szép.

Persze, a szépség és a vékonyság nem ugyanazt jelenti.

Akinek szép vagy, annak kismamaként még szebb leszel.

Aki szerint a szép kismama Rubint Rékánál KEZDŐDIK, arra kíváncsi lennék, hogy néz(ett) ki nagy hassal, illetve hogy hol "ér véget" a csinos kismama. :)))

Mivel az ott kezdődik, hogy neki az a munkája, hogy fitt legyen, és rá is ment, mert megszülni már egy gyerekét se tudta, mind császár lett.

A legtöbb kismama meg nem főállású fitneszedző. :)

2011. febr. 19. 15:28
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem lehet:) Ez adottságtól függ. Plusz egy túlsúlyos kismama is lehet igényes és ápolt.

Egyébként meg, attól hogy valaki ápolt, még nem szép...szerintem.

2011. febr. 19. 15:31
 5/19 A kérdező kommentje:
Persze értem én csak a véleményetekre voltam kiváncsi h attól mert valaki kicsit ducibb azért ettől függetlenül lehet e rá ugyanolyan szép kismamiként tekinteni mint egy vékonyabbra.Természetesen az arcon nem változtatt az alkat azt tudom..
2011. febr. 19. 15:31
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Persze hogy lehet.

A szépség nagyon relatív, szerintem pl. Rubint Réka meg sem közelíti a szépet, inkább műnő kategória számomra - de ez nagyon szubjektív.

Arról nem is beszélve, hogy mekkora ostobaság, hogy egy túlsúlyos nő nem lehet igényes, és hogy automatikusan trampli.

Aki ilyet gondol, annak nagyon szegényes a lelkivilága, és fogalma nincs arról mi lehet szép - még ha nem is tökéletes - az ő felfogása szerint.

A korlátozott világ, mint az első válaszolóé nagyon rossz, mert nem lát túl a határain. Beszűkül, ami rosszabb, mintha túlsúlyos kismami lenne.

2011. febr. 19. 15:52
 7/19 anonim ***** válasza:
12%
Túlsúlyosról volt szó és nem kicsit duciról. Kicsit duci és túlsúlyos közt legalább 50 kg különbség van...
2011. febr. 19. 16:01
 8/19 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem te nem igazán vagy tisztában a túlsúly jelentésével...

Ha valakinek az optimális súlya 60kg, és ő 65 kg, akkor már TÚLSÚLYOS! Bármilyen meglepő. És biztos béna vagyok matekból, de szerintem a 60 és a 65 között nem 50kg van...

Milyen nagyon okos vagy...

2011. febr. 19. 16:06
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Kérdező!

Bizony, lehet szép egy duci kismama is!

Az elsőnek és másodiknak üzenem, hogy nagyon korlátoltak, igenis túlsúlyosan is lehet valaki igényes magára, csinos, jól ápolt és a párjának szexi!! Én is duci kismama vagyok, és az első terhességemnél is látszódott, hogy babát várok, és lassan most is nő a hasam! A fiamnál,amikor háttal álltam valakinek, nem tűnt fel, hogy terhes vagyok, mert homokóra alakom van ducin is!

Nem kellene állandóan elítélni azt, aki túlsúlyos, mert nem tudhatod, hogy a súlyfeleslegének mi áll a hátterében!

Nekem pl.PCOS-m van.

2011. febr. 19. 16:09
 10/19 A kérdező kommentje:
szerintem túlsúly van azon is akin 10-15 kg fölösleg van és azon is akin 30 kg és mindkettőt hivhatjuk ducinak.
2011. febr. 19. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!