A túlsúlyos kismamák is lehetnek szerintetek szépek?
Mármint mint nő?
Mert csupán az, hogy kismama valaki még nem szépíti meg rögtön.
Sok túlsúlyos kismamán az sem látszik, hogy babát vár.
Ez ugyanolyan felesleges kérdés, hogy túlsúlyosan lehet-e valaki szép.
Persze, a szépség és a vékonyság nem ugyanazt jelenti.
Akinek szép vagy, annak kismamaként még szebb leszel.
Aki szerint a szép kismama Rubint Rékánál KEZDŐDIK, arra kíváncsi lennék, hogy néz(ett) ki nagy hassal, illetve hogy hol "ér véget" a csinos kismama. :)))
Mivel az ott kezdődik, hogy neki az a munkája, hogy fitt legyen, és rá is ment, mert megszülni már egy gyerekét se tudta, mind császár lett.
A legtöbb kismama meg nem főállású fitneszedző. :)
Szerintem lehet:) Ez adottságtól függ. Plusz egy túlsúlyos kismama is lehet igényes és ápolt.
Egyébként meg, attól hogy valaki ápolt, még nem szép...szerintem.
Persze hogy lehet.
A szépség nagyon relatív, szerintem pl. Rubint Réka meg sem közelíti a szépet, inkább műnő kategória számomra - de ez nagyon szubjektív.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora ostobaság, hogy egy túlsúlyos nő nem lehet igényes, és hogy automatikusan trampli.
Aki ilyet gondol, annak nagyon szegényes a lelkivilága, és fogalma nincs arról mi lehet szép - még ha nem is tökéletes - az ő felfogása szerint.
A korlátozott világ, mint az első válaszolóé nagyon rossz, mert nem lát túl a határain. Beszűkül, ami rosszabb, mintha túlsúlyos kismami lenne.
Szerintem te nem igazán vagy tisztában a túlsúly jelentésével...
Ha valakinek az optimális súlya 60kg, és ő 65 kg, akkor már TÚLSÚLYOS! Bármilyen meglepő. És biztos béna vagyok matekból, de szerintem a 60 és a 65 között nem 50kg van...
Milyen nagyon okos vagy...
Kedves Kérdező!
Bizony, lehet szép egy duci kismama is!
Az elsőnek és másodiknak üzenem, hogy nagyon korlátoltak, igenis túlsúlyosan is lehet valaki igényes magára, csinos, jól ápolt és a párjának szexi!! Én is duci kismama vagyok, és az első terhességemnél is látszódott, hogy babát várok, és lassan most is nő a hasam! A fiamnál,amikor háttal álltam valakinek, nem tűnt fel, hogy terhes vagyok, mert homokóra alakom van ducin is!
Nem kellene állandóan elítélni azt, aki túlsúlyos, mert nem tudhatod, hogy a súlyfeleslegének mi áll a hátterében!
Nekem pl.PCOS-m van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!