Nadrágot hol vesztek/varratok duci/telt/túlsúlyos kismamák?
Figyelt kérdés
A felsőimmel nincs gondom, de a nadrágjaim már nagyon kényelmetlenek. Van "szaladgálós" kismama farmerom, de lassan jönnek az ünnepek, céges rendezvények, ahová csinos holmik kellenek.2010. nov. 4. 11:14
1/12 anonim válasza:
Én egy fekete vászonnadrágot vettem a Brendon Outletben, igaz, 3 éve, de baromi kényelmes volt, két terhességet kibírt, sokat hordtam, mert kicsi pocim volt és amit még vettünk lelkesen kismama nadrágot, abba még elfért volna valaki mellettem a pocakjával együtt. Szerintem egy blúzzal és egy megfelelő cipővel simán elegánssá tehető. Akkor 92 kg voltam.
2/12 anonim válasza:
Angol turi,molett bolt,varrónő.
Én 130kg voltam terhesen vettem egy csini fekete nadrágot molett boltban,de már nincs rá szükségem.Neked mekkora kellene?:)
3/12 A kérdező kommentje:
Reményt adtatok! :)
Kedves utolsó, privát emailben megírom. :)
2010. nov. 4. 11:31
4/12 anonim válasza:
Én a C&A-ban mindig csak nagy méretű kismama ruhákat látok. Sosem kaptam magamra nadrágot,így magam varrtam. Egyébként ott nem ritka a 44-50-es méretig lévő kismama ruhák!
5/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
A C&A-t már néztem, de nekem olyan idétlennek tűnnek a kismama nadrágok.
Az utolsónak köszönöm, már kiírtam a címét, szombaton szerintem felkerekedünk a párommal nadrágvadászatra. :)
2010. nov. 4. 12:02
7/12 anonim válasza:
Én varrattam magamnak,terhesség előtt is 115 kiló voltam,szülni 120 kilóval mentem.
8/12 anonim válasza:
Én innen vettem terhességem alatt nadrágokat,maximálisan elégedett vagyok velük,nagyon kedvesek és segitökészek is,voltak különleges kéréseim is,mert feketét kerestem pl és farmert és olyat varrtak nekem:)
Ilyet varrattam mint amilyen a képen van amit küldtem,csak fekete szinüt.
De van sokfajta,majd nézd meg,és vannak nagy méretek is.
10/12 A kérdező kommentje:
Aki teszveszen vette, honnan tudtad, hogy jó lesz? Ok, hogy van kép, meg egy méret, de a képen nem biztos, hogy látszik, mennyire lestrapált a ruha, vagy tényleg jó lesz-e a pocakodra.
2010. nov. 4. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!