7 hetes terhesen a 8.4mm CRL nem kicsi?
Figyelt kérdés
Általában 10mm fölött olvastam a legtöbb betöltött 7 hetes terhességnél ezt az értéket. Már teljesen felidegesítettem magam rajta. Félek, hogy kicsi a 8.4mm.2009. febr. 12. 20:08
1/14 anonim 

válasza:

Szia! Én 6 hetes és 4 naposan voltam, nekem 8 mm-t mért az orvos és volt szívhang. Azt mondta ez az adat teljesen átlagos. Azóta is rendben fejlődik, 28 hetes vagyok.
Nem kicsi, nyugodj meg, teljesen megfelelő.
Sok boldogságot kívánok!
2/14 anonim 

válasza:

a mamanet 11 mm-t ír 7 hetes terhességre.
a dokid mit mond?
3/14 anonim 

válasza:

Ez fura, nekem 12 hetesen volt 6,6mm a CRL. És 4000grammal született a fiam. :)
4/14 anonim 

válasza:

Ha a doki mindent rendben talált ne aggódj! Ebben a terhességi korban a méreteket tekintve még 1-2 napnak is komoly jelentősége van. A táblázatba lévő méretek átlagos méretek és a középidőben történt fogamzáshoz vannak kalkulálva. A fogamzás pontos időpontját általában nem tudjuk, és ha középidőhöz képest 1-2 nappal később történt bőven lehet ennyi eltérés.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Már sok mindenki írta 6+4 vagy 6+5 napos terhességnél a 8mm-t, de én már 3 nappal előrébb tartok ugyanennyivel. Pont ez idegesít, és ezért tartom kicsit kevésnek.
2009. febr. 12. 20:15
6/14 anonim 

válasza:

utolsónak: talán 6,6 centi!!! gondolkozzál! 12 hetesen már tarkóredőt mérnek!
8/14 A kérdező kommentje:
Az orvos az ultrahangon 6+5 naposnak számolta, 7 heteset írt a papírra. Pont aznap voltam 7 hetes. 12. napon voltunk csak együtt ( 27-28 napos ciklusaim voltak).
2009. febr. 12. 20:21
9/14 anonim 

válasza:

Nekem 6+3 hetesen 3 mm-es CRL-t mértek. Semmi bajunk! Majd megnő! Ha az orvos nem mondta hogy gond van, akkor ne aggódj, felesleges! Boldog babavárást!
39 hetes kismami
10/14 A kérdező kommentje:
A doki csak annyit mondott, hogy 2-3 hét múlva mennyek, megnézni, hogy hogy fejlődik.
2009. febr. 12. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!