Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsi verzes 5 hetes terhesen...

Kicsi verzes 5 hetes terhesen pozitiv teszt utan csak vetelest jelenthet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nem, ne izgulj, de azért beszélj a dokiddal.

-nálam 3hónaposan volt erős vérzésem görccsel, de szerencsére megvan a lányom és már 9 hónapos.

2010. máj. 16. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi vérzés nem jelent vetélést,bár lehet az előjele.

A vetélés sok vérzéssel jár,mint amikor megvan. Általában elég görcsösek. (nekem a 6-7.hét környékén ment el,és nem görcsöltem,csak darabos vérzésem volt.)

Néha,még az intenzív vérzés ellenére is egészséges babák születnek.

2010. máj. 16. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, Az én babám pl megmaradt, meg is szültem egészségesen.

De elmentem orvoshoz, aki adott terhességmegtartó gyógyszert (utrogestan), amit a 12. hétig kellett szednem. Menj el te is, nehogy tényleg vetélés legyen a vége!

2010. máj. 16. 18:20
 4/11 A kérdező kommentje:
nagyon izgulok, egy barnas pecsetem lett. nagyon szeretnem a babat!ha folyatatodik holnap orvoshoz megyek
2010. máj. 16. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:

2. vagyiok.

Nekem is barna pecsét volt,2,nem egymás utáni napon (estén),mégis elment a baba:(

Holnap mindenképp menj el dokihoz!!!!

2010. máj. 16. 18:26
 6/11 anonim válasza:
100%
A barátnőmnek 7 hetesen volt ilyen problémája, a"barnázás" mellett görcsölt is egy kicsit. Még aznap elment a dokihoz, kapott gyógyszert, táppánzre vette és sokat kell pihennie. Azóta már 10 hetes. Szerintem figyeld magad és ha bármilyen tüneted erősődik azonnal menj be a kórházba, holnap meg a dokidhoz. Inkább legyen egy felesleges utad mint egy kései. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
2010. máj. 16. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem szintén 5 hetesen volt barnás maszatolás - pecsét a bugyin és pici friss vér zuhanyozás illetve nagy wc után. Elmentem 5 hetesen a dokihoz egyből és éppen csak a f...ba nem küldött el... Megnézett hüvelyi ultrahanggal és nem látott semmit se... Felhívtam a János kórházat és ott azt mondta egy szülészeten dolgozó orvos, hogy ne aggódjak, szedjek magne b6-ot és pihenjek, azt is mondta valószínű hogy csak a szervezetem menstruációszerű tüneteket produkál. Azóta egy 31 hetes babó növekszik a pocakban... :) A magad megnyugtatása érdekében érdemes elmenni, de az orvosok ilyen fiatal terhességnél nem nagyon fognak kismamaként bánni veled, pont az esetleges vetélés miatt szerintem, hogy ne legyen akkora trauma.

MIkor volt az utolsó menstruációd első napja?

2010. máj. 16. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem 9.héttől 13.hétig vérezgettem és barnásat pecsételtem felváltva.

Hematomám volt és kiürült ezért volt.

De semmi gond nem volt utánna a terhességemmel miutánn a hematoma megszünt azota megszületett a makk egészséges gyönyörű kislányom aki azóta 3 és fél honapos.

Sokat aggodtam sokat sirtam de minden rendben lett és utánna csodálatos terhességem volt problémamentes gyors szülésem és csodás kislányom...:-)

Neked is ugyan ezeket kivánom majd irj mi lett szoritok hogy neked is jól végződjön és egészséges csodás babád legyen!

2010. máj. 16. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is pont 5 hetesen péteki napon egy diónyi méretű élénk piros vérfolt jelentkezett...mivel egy éve elvetéltem ekkor teljesen kiborultam és a hét végét átsírtam...butaság volt el kellett volna mennem dokihoz mert mikor elmentem szerdán mindent rendben talált de azonnal ágyba parancsolt és nagyon kedvesen elmondta hogy nincs olyan orvosság ami felérne a pihenéssel...ettől függetlenül én is utrogestant szedek és azóta itthon fekszek amennyire sikerül és azóta több uh is volt és minden rendben :-)nem tudsz mást tenni ezen kívül de tedd meg amit lehet!menj dokihoz és feküdj!!!9h km
2010. máj. 18. 15:12
 10/11 A kérdező kommentje:

mindenkinek koszonom a valaszt!

a pecseteles meg egyszer ismetlodott, voltam orvosnal, de azt mondta, hogy nagyon kicsi a terhesseg es huvelyi ultrahanggal sem latszott(4+5 het), menjek 2 het mulva vissza, majd akkorokosabbak leszunk. tegnap reggel csinaltam egy tesztet es pozotiv volt, bizom benne, hogy a baba ott van...es novekszik

2010. máj. 20. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!